Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Με τους "Γαμπρούς της Ευτυχίας" θα περιοδεύσουν το καλοκαίρι, Γιάννης Μπέζος & Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Με τους "Γαμπρούς της Ευτυχίας"...

Η παράσταση αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα

Μετά τα απανωτά sold out που έκαναν στο θέατρο "Αριστοτέλειον" της Θεσσαλονίκης με το αγαπημένο έργο "Υπάρχει και φιλότιμο" του Αλέκου Σακελλάριου τον Απρίλιο, ο Γιάννης Μπέζος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη γυρίζουν στην άλλη μεγάλη επιτυχία τους, το ανέβασμα της θρυλικής κινηματογραφικής κωμωδίας των Νίκου Τσιφόρου, Πολύβιου Βασιλειάδη, "Οι γαμπροί της Ευτυχίας" του 1962, που είχε σκηνοθετήσει ο Σωκράτης Καψάσκης με την αξέχαστη Γεωργία Βασιλειάδου απολαυστική στον ρόλο της Ευτυχίας.

Η παράσταση όπου την Ευτυχία υποδύεται η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αναμένεται να περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα και μάλλον θα έρθει και στην Πάτρα, πιθανότατα στο Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. Όπως γράφτηκε, το ισχυρό "δίδυμο" των Γιάννη Μπέζου – Δάφνης Λαμπρόγιαννη συνεχίζει ακάθεκτο μαζί και το καλοκαίρι μετά την απόλυτη αποθέωση που έζησε στη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» είχε ανέβει στο θέατρο Προσκήνιο στην οδό Στουρνάρη στην Αθήνα έως και την άνοιξη του 2018 και είχε μεγάλη επιτυχία. Έπαιζαν ακόμα ο γνωστός Πατρινός ηθοποιός Γιάννης Στόλλας, η Γιάννα Παπαγεωργίου, ο Σταύρος Μαρκάλας, κ.α.

Η Ευτυχία, ώριμη δεσποινίς της οποίας η νιότη έχει περάσει ανεπιστρεπτί, είναι το βάσανο του αδελφού της, Βαγγέλη, ο οποίος, αν δεν την αποκαταστήσει, δεν μπορεί να παντρευτεί ο ίδιος. Για να καταφέρει να διαβεί και ο ίδιος την πόρτα της εκκλησίας, μετέρχεται πάσης φύσεως κόλπα: Αναζήτηση γαμπρού με κάθε μέσον, σουλούπωμα, κολακείες.

Γιατί η Ευτυχία, εκτός του ασουλούπωτου παρουσιαστικού της, έχει και χαρακτήρα ασυμβίβαστο∙ ο ένας της μυρίζει, ο άλλος της βρωμάει και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πρώτο άτυχό έρωτά της.

Ο Γιάννης Μπέζος ενσαρκώνει το ρόλο του Βαγγέλη που στην ταινία είχε κάνει ο Βασίλης Αυλωνίτης. Στο φρέσκο αυτό ανέβασμα της αγαπημένης κωμωδίας παρεξηγήσεων τη μουσική έχει γράψει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture