Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΣΑΡΩΝΟΥΝ", ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ ΟΙ "ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ"

"ΣΑΡΩΝΟΥΝ", ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕ...

Με πάνω από 59 χαρακτήρες της Μάρβελ - Στο 1 δις 300 εκατ. δολάρια οι εισπράξεις

To ότι «σάρωσαν» στα ταμεία όλου του κόσμου και στην Ελλάδα παρότι Πάσχα οι Avengers με την τελευταία ταινία – επίλογο της πρώτης αυτής φάσης των 22 ταινιών που ξεκίνησε το 2008, το «Avengers, Endgame – Εκδικητές, Η Τελευταία Πράξη» σε σκηνοθεσία των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο θα το γνωρίζετε ήδη. Πραγματικά είναι πρωτοφανής η αγάπη και προσέλευση των θεατών και σε πολλές προβολές δεν υπάρχει ούτε μία θέση διαθέσιμη.

Το φιλμ που είναι διάρκειας 3 ωρών και όπως λέγεται, συγκινεί προς το τέλος και δεν αποκλείεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Ironman να φτάσει του χρόνου και έως τα Όσκαρ, έκανε άνοιγμα τριημέρου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (26-28 Απριλίου 2019) 357 εκατομμύρια δολάρια και προβάλλεται σε 4.662 αίθουσες! Στο ποσό αυτό έρχεται να προστεθεί το επίσης «δυσθεώρητο» νούμερο των εισπράξεων από τον υπόλοιπο κόσμο όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία που κυμαίνεται σύμφωνα με στοιχεία από το boxofficemojo.com στα 949 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή συνολικά σε 5 μέρες προβολής, από τις 24 Απριλίου 2019 έως και τις 28/4 οι εισπράξεις είχαν αγγίξει το 1 δις 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πραγματικά αυτό δεν έχει ξαναγίνει και η κίνηση αναμένεται να κρατήσει για καιρό. Την ίδια ώρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν σε ενημερωτικά σάιτ διάφορα στοιχεία για την ταινία όπως το εντυπωσιακό στοιχείο ότι εμφανίζονται συνολικά 59 χαρακτήρες από όλα τα παρελθόντα φιλμ του κόσμου της Μάρβελ κόμικς και studios και πως το καστ των Εκδικητών, Η Τελευταία πράξη δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο.

Μεταξύ των ονομάτων που εμφανίζονται είναι και οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Ντάγκλας, η Τίλντα Σουίντον, η Ρενέ Ρούσο, η Μισέλ Πφάιφερ, ο Φρανκ Γκρίλο, η Tessa Thompson, ο Τζον Σλάτερι, η Μαρίζα Τομέι, η Νάταλι Πόρτμαν αλλά και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως ο «κακός» επικεφαλής της HYDRA, Αλεξάντερ Πιρς (τον είχαμε δει στο 2ο Captain America το 2014). Όλες αυτές οι εξτρά παρουσίες δημιούργησαν μία ευχάριστη έκπληξη στους φαν και θεατές της ταινίας.

Να προσθέσουμε πως το «Avengers: Endgame» με τα 357 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ ξεπέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών που είχαν βάλει όριο τα 300 εκατομμύρια και φυσικά έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ των 257,7 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε πετύχει πριν από έναν χρόνο η ταινία «Avengers: Infinity War – Ο Πόλεμος της αιωνιότητας».

Η νέα ταινία μόνο την 1η μέρα έκανε στην μεγάλη αγορά της Κίνας 107.8 εκατομμύρια δολάρια.

Στη λίστα πιο κάτω οι μέχρι στιγμής εισπράξεις σε 16 μεγάλες χώρες του κόσμου:

Κίνα (330.5 εκατ. δολάρια)

Ηνωμένο Βασίλειο (53.8 εκατ. δολάρια)

Κορέα ($47.4)

Μεξικό ($33.1)

Αυστραλία ($30.8)

Γερμανία ($26.9)

Ινδία ($26.7)

Βραζιλία ($26 εκατ.)

Γαλλία ($24.2)

Ιταλία ($19 εκατ.)

Φιλιππίνες ($17.9)

Ταιλάνδη ($14.3)

Ινδονησία ($14.1)

Ισπανία ($13.3)

Ιαπωνία ($13 εκατ. δολάρια)

Hong Kong ($12.5)

Ταιβάν ($12.3)

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται και στη Ρωσία από τη Δευτέρα 29/4.

Αναμένουμε και το συνολικό νούμερο στην Ελλάδα του εορταστικού εξαημέρου. Μόνο την Μ. Τετάρτη η ταινία έκοψε πάνω από 78.000 εισιτήρια πανελλαδικά, μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδοση!

Στην Πάτρα το "Αvengers, Endgame" προβάλλεται στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Διανομή από την Feelgood.

Πάντως δεν λείπουν και ορισμένοι θεατές που κουράστηκαν λίγο από τη διάρκεια του "Αvengers, Endgame" και θεώρησαν πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο!

Κείμενο: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture