Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεν μας...ψεκάζουν μόνο - Ορισμένες από τις δημοφιλέστερες θεωρίες συνωμοσίας των τελευταίων ετών

Δεν μας...ψεκάζουν μόνο - Ορισμένες από ...

Στην Αμερική κυρίως

Θεωρίες συνωμοσίες, παράλογες ιστορίες με πάμπολλους πιστούς ανά τον κόσμο κι άλλα πολλά παρουσιάζει το Bored Panda κάνοντας μια καταγραφή των πιο γνωστών περίεργων ιστοριών που έχουν ωστόσο αρκετούς …οπαδούς.

«Υπάρχουν κυβερνήσεις που …μολύνουν το χιόνι!»

Μια ιστορία ιδιαίτερα δημοφιλής στην Γεωργία μετά το χιόνι που έπεσε στην Αλάσκα των ΗΠΑ. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να λιώσουν το χιόνι με αναπτήρες, ωστόσο, αυτό μαύριζε.  Κάπου εκεί άρχισαν πολλοί να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έριχνε χημικά στο χιόνι, καθώς αυτό άλλαζε χρώμα και δεν έλιωνε.

Κανείς ωστόσο δεν σκέφτηκε ότι μπορεί αυτό το …παράδοξο να οφειλόταν στο βουτάνιο που χρησιμοποίησαν για να ανάψουν τους πυρσούς…

Η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και οι ομοιότητες με το logo της Χίλαρι Κλίντον

Η θεωρίαοτι η Χίλαρι Κλίντον με κάποιο τροπο σχετίζεται με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης ξεκίνησε όταν μια εφημερίδα παρατήρησε ορισμένες «περίεργες» ομοιότητες με το logo της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ που θύμιζε την τρομοκρατική επίθεση. Όσοι πιστεύουν ότι κάπου κρύβεται ένα κρυφό μήνυμα ίσως να μην σκέφτηκαν ότι το Η είναι το πρώτο γράμμα του ονόματός της….

Ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως προέρχεται από τον Βλαντ (Κόμη) Δράκουλα.

 

Ο Βρετανός πρίγκιπας βρέθηκε σε διαφημιστικό του Εθνικού Τουριστικού της Ρουμανίας, όπου ισχυρίστηκε ότι «η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου» και αστειεύτηκε ότι είναι ο απόγονος του Βλαντ. Το 2017, του προσφέρθηκε ο τίτλος «Πρίγκιπας της Τρανσυλβανίας» λόγω των δεσμών του με την περιοχή και την προώθησή της ως τουριστικού προορισμού.

 

Ο Ομπάμα είναι γιος του Malcolm X

 

Σύμφωνα με τον Δρ Φιλ Βάλεντ Βαλεντάιν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως μετα-φυσικό, μαθηματικό και εκπαιδευτικό, οι ομοιότητες του Ομπάμα και του Malcolm X είναι τόσο εντυπωσιακές, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι πατέρας και γιος.

Το φεγγάρι δεν υπάρχει

 

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας το φεγγάρι δεν υπάρχει και είναι ένα ολόγραμμα που δημιουργήθηκε να ξεγελάσει όσους κατοικούν στη Γη. Υπάρχουν βίντεο στο Διαδίκτυο που προσπαθούν να το αποδείξουν, αλλά τα στοιχεία είναι αδύναμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight