ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

ΣΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ ΤΟ "ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΜ"

ΣΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ ΤΟ "ΑΡΜΑ ΘΕΣΠΙΔΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΜ"

Απόψε στη Χαλανδρίτσα και ακολουθούν Σταυροδρόμι και Λεόντιο

Το  Άρμα Θέσπιδος  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει την θεατρική του πορεία με την ίδια φιλοσοφία και πρόταση που ξεκίνησε  πριν 4 χρόνια προσφέροντας στο θεατή ένα σύγχρονο ελληνικό έργο, ανατρεπτικό, με χιούμορ και ευαισθησία, που κρύβει ένα μάθημα ζωής.

Επόμενη στάση της τελευταίας του θεατρικής παραγωγής «Μαμ», είναι ο Δήμος Ερυμάνθου. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Χαλανδρίτσας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απόψε Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο, το ξεκαρδιστικό «Μαμ» του Σάκη Σερέφα.

Θ’ ακολουθήσουν δύο ακόμη παραστάσεις την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στο Σταυροδρόμι στις 20:00 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 20:00 στο Λεόντιο με τις οποίες και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος παραστάσεων στο Δήμο Ερυμάνθου.

Το έργο:

Επί επτά χρόνια, ένας μοναχικός μαθητής, ο Ζοζέφ, κι ένας μοναχικός οδηγός λεωφορείου, ο Μεγάλος, αναπτύσσουν μια ιδιότυπη φιλία. Καθισμένοι πλάι-πλάι μέσα στο σχολικό λεωφορείο, συζητούν κι εξομολογούνται μυστικά κι εμπειρίες για την ευτυχία, τον έρωτα, τη μνήμη, τον θάνατο, τα ζόρια αλλά και τα κέφια της ζωής. Για τον μαθητή αυτή η σχέση αποτελεί μια μύηση στη ζωή που τον περιμένει. Για τον οδηγό αποτελεί μια αφορμή για αναπόληση και επανεκτίμηση της ζωής που πέρασε.

Σκηνοθεσία –Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος.

Σκηνικά-Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος και Αλεξάνδρα Σιάφκου,

Χορογραφία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου.

Σχεδιασμός Φωτισμών :Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας, Πάνος Τρουμπουνέλης, Μαίρη Χρυσανθακοπούλου.

Υπεύθυνος στο «Άρμα Θέσπιδος» είναι ο Πέτρος Βάης αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Σχόλια

Culture