ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετά το δημοσίευμα του thebest.gr άλλαξαν τη συνάντηση των καρναβαλιστών που την είχαν βάλει την ώρα της πορείας του Τεμπονέρα

Μετά το δημοσίευμα του thebest.gr άλλαξαν τη συνάντηση των καρναβαλιστών που την είχαν βάλει την ώρα της πορείας του Τεμπονέρα

Διόρθωσαν το φάουλ από τον Καρναβαλικό Οργανισμό

Σε αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας για τη συνάντηση των καρναβαλικών πληρωμάτων, προχώρησαν οι υπεύθυνοι του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, μετά το χθεσινό δημοσίευμα του thebest.gr. Όπως γράφαμε χθες, από τον Καρναβαλικό Οργανισμό επέλεξαν μια μαύρη ημέρα της Πάτρας, για να καλέσουν τα πληρώματα, ώστε να μιλήσουν για την τελετή έναρξης.

Την ημέρα που η Πάτρα τιμά τη θυσία του καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, όπου έχει προγραμματιστεί η η καθιερωμένη συγκέντρωση τιμής και μνήμης, έξω από το σχολικό συγκρότημα στην πλατεία Βουδ, όπου ο καθηγητής έχασε βίαια τη ζωή του πριν από 28 χρόνια.

Μετά το δημοσίευμα και τις αντιδράσεις των καρναβαλιστών, σήμερα το πρωί έφτασε στα πληρώματα νέα ειδοποίηση από τον Καρναβαλικό Οργανισμό, σύμφωνα με την οποία:

«Στην προηγούμενη συνάντησή μας, καθορίσαμε ραντεβού για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν ότι την ίδια μέρα και ώρα πραγματοποιείται εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα. Κατόπιν παρατηρήσεων από πληρώματα μεταθέτουμε τη συνάντηση για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο κτίριο του Λαδόπουλου».

 

Σχόλια

Ειδήσεις