Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθώωση και στο εφετείο της Πάτρας για τον άνδρα που κατηγορήθηκε ότι άγγιξε τα γενετικά όργανα 8χρονου

Αθώωση και στο εφετείο της Πάτρας για το...

Άλλαξε και η κατηγορία που τον βάρυνε

Ομόφωνα αθώος , για δεύτερη μάλιστα φορά, κηρύχθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας άνδρας που κατηγορείται για αποπλάνηση 8χρονου αγοριού, γιο συγγενών του.

Ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί και πρωτόδικα κατά πλειοψηφία και κάθισε ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας.

Και στο Εφετείο ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και μάλιστα υποστήριξε απολογούμενος πως ότι κατέθεσε ο ανήλικος έγιναν κατόπιν καθοδήγησης από τη μητέρα του για να τον ενοχοποιήσει.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι το παιδί άλλαζε συμπεριφορά κάθε φορά που έβλεπε τον κατηγορούμενο και μάλιστα της εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε όταν ενηλικιωθεί να τον… σκοτώσει. Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι δεν αντελήφθη ύποπτες κινήσεις εκ μέρους του κατηγορούμενου συγγενή του.

Από την πλευρά της η Εισαγγελέας που είχε ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας στο εφετείο από αποπλάνηση σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε άτομο μικρότερο των 12 ετών, υποστήριξε στην πρότασή της ότι απεδείχθη μια τουλάχιστον περίπτωση που ο κατηγορούμενος είχε αγγίξει στα γενετικά όργανα τον ανήλικο πάνω από τα ρούχα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις