Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Εύηνο

Ξεκινούν εργασίες καθαρισμού και συντήρη...

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινούν άμεσα εργασίες για την συντήρηση και αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Εύηνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή σχετικής σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού 471.044,84 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Δίνουμε βάρος στα αντιπλημμυρικά έργα, στην καλή κατάσταση τους, με στόχο να θωρακίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό περιοχές αυξημένης ανάγκης» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας σε δήλωσή του μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου υποέργου θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης που περιλαμβάνουν:

  • Συντήρηση και αποκατάσταση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων στις θέσεις 1 έως 5 και έργων προστασίας ακτής στην θέση 6.
  • Άρση προσχώσεων κάτω από υφιστάμενα τεχνικά.
  • Απομάκρυνση απορριμμάτων, μπαζών ή βλάστησης κατά μήκος της κοίτης στις ανωτέρω θέσεις.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις