Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Καθήλωσε το κοινό ο 24χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Τσομπανίδης που έχει μπει στη λίστα Forbes

Καθήλωσε το κοινό ο 24χρονος επιχειρηματ...

Μίλησε σε εκδήλωση του Patras IQ

Ο νεαρός Έλληνας που βρίσκεται στη λίστα με τους νέους ηγέτες του Forbes, ο Σταύρος Τσομπανίδης, μίλησε το μεσημέρι στης Κυριακής σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Mindspasce, στο πλαίσιο της έκθεσης μεταφοράς τεχνογνωσίας Patras IQ. O 24χρονος Σταύρος Τσομπανίδης, είναι εκ των ιδρυτών της νεοφυούς επιχείρησης PHEE, με έδρα την Πάτρα.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2015, όταν oι Σταύρος Τσομπανίδης και Δρ. Νικόλαος Αθανασόπουλος ακολούθησαν το όραμά τους για την αξιοποίηση των φυκιών που εναποτίθενται ετησίως στις παράκτιες περιοχές της χώρας μας.

Έπειτα από δυο έτη έρευνας και ανάπτυξης, κατόρθωσαν να αναπτύξουν και να κατοχυρώσουν μία καινοτόμο μέθοδο παραγωγής που αποσκοπεί στην αναγέννηση των νεκρών φύλλων της Ποσειδωνίας, φέρνοντας τα φύκια στην καθημερινή μας ζωή με έναν εναλλακτικό και πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η PHEE παράγει και εμπορεύεται μία γκάμα χρηστικών προϊόντων επενδυμένων με την πολυχρηστική επιφάνεια PΗΕΕboard. Θήκες για κινητά τηλέφωνα, συσκευασίες πολυτελείας, είδη σπιτιού και ρακέτες θαλάσσης, έχουν ήδη κερδίσει τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων. Πρόσφατο δημιούργημα της PHEE είναι σκελετοί γυαλιών ηλίου σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Zylo στην Σύρο. Το PHEEboard έχει επιπλέον εφαρμογές στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Μιλώντας στο νεανικό ακροατήριο του, κ. Σταύρος Τσομπανίδης, μετέφερε την εμπειρία του από την εταιρεία και απάντησε σε όλες τους τις απορίες.

Δήλωσε δε, ότι το Patras IQ πρέπει να συνεχίσει εσαεί και δήλωσε την υποστήριξή του, στην έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας που γίνεται στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr