Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο νεαρός Πατρινός ηθοποιός Αιμίλιος Ράφτης παίζει στην παράσταση "Γοργόνες και μάγκες"

Ο νεαρός Πατρινός ηθοποιός Αιμίλιος Ράφτ...

Μαζί και με άλλους ηθοποιούς του έργου, συμμετείχαν στο εορταστικό Still Standing στον ΑΝΤ1

Στην μουσικοθεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη που παίζεται με επιτυχία στο θέατρο Broadway στην οδό Αγ. Μελετίου 61 και Πατησίων, στην Αθήνα, συμμετέχει και ένας νέος ηθοποιός με καταγωγή από την Πάτρα. Ο λόγος για τον γοητευτικό ηθοποιό Αιμίλιο Ράφτη, ο οποίος κάνει στην παράσταση τον ψαρά Γαβρίλο, αδελφό της Χρύσας (το ρόλο που είχε κάνει στην θρυλική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη η Νόρα Βαλσάμη, υποδύεται η Αγγελική Λάμπρη).

Μάλιστα πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης όπως η Μαρία Κορινθίου, ο Τάσος Κωστής, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Αγγελική Λάμπρη, η Ζέτα Δούκα που κάνει το ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου, η Άρτεμις Ματαφιά που τραγουδά το «Άνοιξε πέτρα» που έλεγε στην ταινία η Μαρινέλλα, ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Γιώργος Γαλίτης, ο Γιώργος Βάλαρης που παίζει και στην παράσταση υποδυόμενος τον γιο της αρχόντισσας που στο φιλμ είχε κάνει ο Λάκης Κομνηνός, αλλά και ο Αιμίλιος Ράφτης συμμετείχαν στο εορταστικό – φιλανθρωπικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Still Standing με παρουσιάστρια την Κεφαλονίτισσα Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1. Το επεισόδιο μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/12/2017 το βράδυ.

Όπως είπε ο Αιμίλιος Ράφτης στην Μαρία Μπεκατώρου, είναι από την Πάτρα, ζει μόνιμα και δουλεύει στο θέατρο και στην τηλεόραση στην Αθήνα από το 2010 και έχει μεταξύ άλλων παίξει και στο σήριαλ «Δίδυμα φεγγάρια» στον ΑΝΤ1.

Να  προσθέσουμε ότι τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος καθώς κι ότι παίζουν και οι αγαπητοί βετεράνοι ηθοποιοί με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος 50 χρόνια μετά την ταινία επαναλαμβάνει τον ίδιο ρόλο του ταβερνιάρη του νησιού, και Έφη Παπαθεοδώρου στο ρόλο της αρχόντισσας που είχε παίξει η Μαρία Φωκά.

Συμμετέχει και 7μελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight