Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Botox και Υαλουρονικό: Υποδεχτείτε το νέο έτος όμορφες και λαμπερές

Botox και Υαλουρονικό: Υποδεχτείτε το νέ...

Υπόσχονται να ανανεώσουν την εμφάνισή μας και να μας χαρίσουν λάμψη

Οι θεραπείες Botox και υαλουρονικού οξέος αναμφίβολα μονοπωλούν τις στήλες ομορφιάς των περιοδικών και των beauty blogs, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των γιορτών καθώς έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. . Ένας ακόμη χρόνος έρχεται να προστεθεί ωστόσο εμείς μπορούμε να δείχνουμε ακόμα πιο νέες με συμμάχους μας τις δυο δημοφιλείς αυτές θεραπείες αντιγήρανσης που υπόσχονται να ανανεώσουν την εμφάνισή μας και να μας χαρίσουν λάμψη στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της δερματολογικής κλινικής Cosmetic Derma Medicine,  μας εξηγεί περισσότερα.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

 Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Τι είναι το botox;
Το botox είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium Βotulinum και χρησιμοποιείται στην ιατρική πάνω από 35 χρόνια μετά από πληθώρα κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Είναι ίσως η πιο δημοφιλής ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται για περισσότερα από 35 χρόνια από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρούργους, διεθνώς, προσφέροντας εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Στόχος της θεραπείας είναι η εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης άμεσα και αναίμακτα. Όταν η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο Δερματολόγο ή Πλαστικό χειρουργό τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και απόλυτα ασφαλή.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;
Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων καθώς συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Εφόσον το υαλουρονικό οξύ εφαρμοστεί από έμπειρο γιατρό, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και φυσικό, οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα είναι σφριγηλό και ενυδατωμένο.  Η θεραπεία είναι γρήγορη και ανώδυνη ενώ το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!

Πότε εφαρμόζεται η θεραπεία botox και πότε η θεραπεία υαλουρονικού οξέος;
Συχνά επικρατεί σύγχυση για το πότε είναι κατάλληλη η εφαρμογή botox και πότε είναι ιδανική η εφαρμογή θεραπείας υαλουρονικού οξέος. Το botox προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, δηλαδή αυτές του μετώπου, του μεσόφρυου, των ματιών, του οβάλ του προσώπου και του λαιμού. Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι ιδανική για το γέμισμα των βαθιών στατικών ρυτίδων, των ρυτίδων δηλαδή που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται επίσης όταν επιθυμούμε την αύξηση του όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Οι δύο αυτές θεραπείες συνδυάζονται ιδανικά για μια ορατή ανανέωση και αναζωογόνηση  στο πρόσωπο με αποτελέσματα που διαρκούν. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι δυο αυτές θεραπείες προσφέρουν ορατή αναζωογόνηση της όψης άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being