Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τι λένε στο thebest.gr μέλη φιλοζωικής, για τον ιερέα που κατηγορείται οτι πυροβόλησε δύο σκυλιά-Του χρόνου η δίκη-ΒΙΝΤΕΟ

 Πάτρα:Τι λένε στο thebest.gr μέλη φιλοζ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα

Αναβλήθηκε για του.. χρόνου η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά σε ιερέα ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε δύο σκυλιά στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών και στη συνέχεια να τα πέταξε μέσα σε σακιά και σε άγνωστη περιοχή. Το θέμα έχει προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο την ίδια στιγμή που φιλοζωικές από όλη τη χώρα ζητούν να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και αν προκύπτουν ευθύνες να τιμωρηθεί ανάλογα ο κατηγορούμενος.

Μέλη φιλοζωικής μιλούν στο thebest.gr

Ο ιερέας που κατηγορείται από φιλόζωους πως πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο σκυλιά, μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών, δηλώνει αθώος.

Η καταγγελία, έγινε από φιλοζωικό σύλλογο της Πάτρας στο διαδίκτυο και κινητοποίησε πολλούς προκειμένου να εντοπίσουν τα δύο άτυχα σκυλιά.

Ο ιερέας όταν αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, φέρεται να έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο.

Εναντίον του ιερέα υπεβλήθη μήνυση, ο παπάς οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία.

Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα ωστόσο μέχρι ώρας δεν έχουν βρει τα σακιά μέσα στα οποία ο ιερέας φέρεται να τα πέταξε.

Η δίκη του χθες, πήρε αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου του 2018.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις