Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΝΑ ΠΕΙΤΖ, ΡΕΙΤΣΕΛ ΓΟΥΝΤ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ STER

"ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" ΜΕ ΤΙ...

Ενα πρωτότυπο ψυχολογικό θρίλερ

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Τζιν Χέγκλαντ, είναι το ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Στην καρδιά του Δάσους – Into the Forest», που μιλά για τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας.

Η ταινία που βγαίνει σε διανομή της Odeon από αυτή την Πέμπτη 17/11/2016 στην Ελλάδα και θα την δούμε και στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε, έχει ως πρωταγωνιστικό δίδυμο την υποψήφια για Όσκαρ, 29χρονη ηθοποιό Έλεν Πέιτζ, και την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, επίσης 29 ετών, την οποία είχαμε δει και στην ταινία του Ρόμπερτ Ρένφορντ «The Conspirator», το 2011.

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, δύο φιλόδοξες νεαρές γυναίκες ζουν μαζί με τον πατέρα τους σε ένα όμορφο σπίτι στο βουνό. Ξαφνικά, μία μέρα, το ρεύμα κόβεται –κανείς δεν ξέρει γιατί. Χωρίς ηλεκτρικό, βενζίνη και κανενός είδους ενέργεια, ακούν εκατοντάδες θεωρίες στο ράδιο. Τρομοκρατική επίθεση; Φονικός ιός; Μετά από λίγο, το ράδιο σταματά κι αυτό. Απόλυτη σιωπή. Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση ασφάλειας, και με αντίπαλο την πείνα και την αβεβαιότητα, οι δύο αδερφές θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτή την κατάσταση. Μοναδικό τους όπλο, οι μνήμες της χαρούμενης οικογένειας που ήταν κάποτε...

Το «Into the Forest» είναι ένα Καναδέζικο δραματικό φιλμ, παραγωγής 2015 σε σκηνοθεσία της 58χρονης Patricia Rozema από το Οντάριο του Καναδά. Έχει βασιστεί όπως προείπαμε, στο βιβλίο της Jean Hegland που εκδόθηκε το 1996. Παίζουν ακόμα ο 31χρονος Max Minghella και οι Callum Keith Rennie, Michael Eklund και Sandy Sidhu.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture