Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Aλλάζει ο καιρός κι έρχονται βροχές και καταιγίδες - Από το μεσημέρι και από τα δυτικά ξεκινούν τα φαινόμενα-Η πρόγνωση για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα

Aλλάζει ο καιρός κι έρχονται βροχές και ...

Πέφτει η θερμοκρασία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με σημαντική πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πελοπόννησο, στη Στερεά Ελλάδα και στα νησιά του νοτίου Ιονίου. Οι άνεμοι τοπικά και κατά περιόδους θα είναι πολύ ισχυροί με ριπές που θα φτάνουν την κατηγορία των σχεδόν θυελλωδών (7 μποφόρ).

Προς το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν και θα επηρεάσουν όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και την Κρήτη.

Σταδιακά και προς το βράδυ της Κυριακής η κακοκαιρία θα περιοριστεί στα νησιά του βορείου Αιγαίου και στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι στην Αττική (με εξαίρεση στα δυτικά και νότια τμήματα του νομού) και στη Θεσσαλονίκη τα φαινόμενα δεν θα είναι πολύ ισχυρά, αναφέρει το meteo.gr

 

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το Σάββατο (25-06-2016) και από τα νοτιοδυτικά της χώρας.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο (25-06-2016) τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» από το μεσημέρι στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και στην Πελοπόννησο και σταδιακά από τις απογευματινές ώρες στη Στερεά και πιθανώς τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).

Την Κυριακή (26-06-2016) η κακοκαιρία θα σαρώσει κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες την Πελοπόννησο, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) και πιθανώς τις βραδινές ώρες τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

 

Ο καιρός στην Πάτρα

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα στην Πάτρα. Το πρωί προβλέπεται ασθενής βροχή και το μεσημέρι πιο έντονη βροχόπτωση. Η θερμοκρασία θα είναι στους 29 βαθμούς σύμφωνα με το meteo.gr

 

Αναλυτικά η πρόγνωση για τη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου εδώ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός