Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ για την ταινία «Jason Bourne» με τον Ματ Ντέιμον - Η πλοκή στην Αθήνα τα γυρίσματα όμως στην... Τενερίφη

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ για την...

Το κόστος της παραγωγής άγγιξε τα 120εκ. δολάρια

Στις 29 Ιουλίου 2016 θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες το ήδη πολυαναμενόμενο φιλμ «Jason Bourne» με τον Ματ Ντέιμον που μάλιστα σεναριακά έχει να κάνει σε κάποιο σημείο και με μία διαδήλωση και επεισόδια στην Ελλάδα της κρίσης, στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες για την ταινία που στην Ελλάδα θα δούμε στο τέλος του καλοκαιριού σε διανομή από την UIP.

Δυστυχώς όπως είναι γνωστό οι συγκεκριμένες σκηνές δεν γυρίστηκαν στην Ελλάδα αλλά στην Τενερίφη, στα Κανάρια νησιά. Το νέο «Jason Bourne» έρχεται περίπου 9 χρόνια από την τελευταία ταινία του πολύ επιτυχημένου action κινηματογραφικού franchise.

Ο 45χρονος Ματ Ντέιμον είπε το ναι να επιστρέψει στον ρόλο που του χάρισε τεράστια επιτυχία αλλά ζήτησε να σκηνοθετήσει την ταινία ο Πολ Γκρίνγκρας, ο οποίος όπως αναφέρει το flix.gr, σκηνοθετεί εδώ το τρίτο του φιλμ της σειράς μετά τα «The Bourne Supremacy» του 2004 και το «The Bourne Ultimatum» του 2007.

Για την Ελλάδα, το «Jason Bourne» θα είναι για πάντα η ταινία που δεν γυρίστηκε στην Αθήνα, αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να συζητήσει με την παραγωγή της ταινίας, με αποτέλεσμα όπως προείπαμε, το γύρισμα να γίνει στην Τενερίφη.

Ακολουθεί ένα διαφημιστικό Featurette με τίτλο "Jason Bourne Is Back" όπου μπορεί αν δει κάποιος και τις πρώτες εικόνες έξω από το υποτιθέμενο ελληνικό κοινοβούλιο.

Στην ταινία φημολογούμενου κόστους 120 εκατομμυρίων δολαρίων παίζουν εκτός του Matt Damon και οι: Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel και Tommy Lee Jones.

Η Μέριλ Στριπ ως η χειρότερη σοπράνο στον κόσμο - Από 16 Ιουνίου η ταινία "Florence: Φάλτσο Σοπράνο" στην Ελλάδα

Καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες το μπλοκμπάστερ φιλμ «Warcraft – Η Σύγκρουση Δύο κόσμων»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture