Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε περίπου ένα μήνα καταφθάνει στις ελληνικές αίθουσες το φιλμ «Ice Age: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης»

Σε περίπου ένα μήνα καταφθάνει στις ελλη...

Σε διανομή της Odeon

Πλησιάζει η πρεμιέρα του φιλμ ψηφιακού animation «Ice Age: Collision Course - Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης».

Στις ΗΠΑ η νέα ταινία του αγαπημένου franchise της 20th Century Fox αλλά και του κοινού, θα βγει στις 22 Ιουλίου 2016 ενώ στην Ελλάδα, η εταιρεία διανομής Odeon έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του φιλμ λίγο πριν, στις 14 Ιουλίου 2016.

Θα παιχθεί και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά αλλά και τριδιάστατο. Στις 14 Ιουλίου αναμένεται να έρθει η ταινία και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Ο αγαπημένος λοιπόν γκαφατζής Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της φοβερά πετυχημένης σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια στο «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης»!

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος είναι και πάλι επικεφαλής του ελληνικού καστ, ενώ το αγγλικό καστ περιλαμβάνει τους Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν, Μαξ Γκρίνφιλντ.

Το «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» υπόσχεται γέλιο ενώ από το σενάριο δεν λείπει και το απαραίτητο ρομάντζο. Πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Ιουλίου του 2016 από την Odeon. Η σκηνοθεσία είναι των Mike Thurmeier και Galen T. Chu.

Καταφθάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η νέα ταινία της "Εποχής των Παγετώνων - Ice Age" -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture