Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέο ωράριο λειτουργίας για το ΚΕΠ Δύμης στην Κάτω Αχαΐα

Νέο ωράριο λειτουργίας για το ΚΕΠ Δύμης ...

Θα λειτουργεί καθημερινά από 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. και το Σάββατο από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Τα Κ.Ε.Π. αποτελούν έναν απολύτως επιτυχημένο θεσμό που απολαμβάνει σήμερα την καθολική αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας.

Στόχος των Κ.Ε.Π. είναι η παροχή διοικητικών πληροφοριών και η διεκπεραίωση υποθέσεων των πολιτών, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η γενική ικανοποίηση των πολιτών από τα ΚΕΠ πανελλαδικά αγγίζει το ποσοστό του 94%.

Ο βασικός λόγος της αποδοχής αυτής, έγκειται στην αποτελεσματική και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πολιτών σε μια σειρά συναλλαγών με το κράτος και το δημόσιο διοικητικό σύστημα.

Πρόκειται για εξαιρετικά υψηλό ποσοστό γενικής ικανοποίησης, που σπάνια παρατηρείται είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό φορέα.

Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας λειτουργούν τέσσερα Κ.Ε.Π., ένα σε κάθε Δημοτική Ενότητα (Δύμης, Μόβρης, Λαρίσου και Ωλενίας).

Από τα στοιχεία που καταγράφονται στο πληροφοριακό σύστημα της πύλης Ερμής, προκύπτει ότι το Κ.Ε.Π. Δύμης με έδρα την Κάτω Αχαΐα εξυπηρετεί περίπου 120 πολίτες σε καθημερινή βάση διεκπεραιώνοντας έτσι συνολικά 31.000 υποθέσεις ετησίως.

Αντίστοιχα αποτελέσματα (σε αναλογία με τα πληθυσμιακά δεδομένα) παρουσιάζουν και τα αποκεντρωμένα Κ.Ε.Π.

Η δημοτική αρχή θέλοντας να διαφυλάξει και να περιφρουρήσει τη πρωτοφανή δυναμική που εμφανίζουν τα Κ.Ε.Π. του Δήμου μας, αλλά και να διατηρήσει τους υψηλούς δείκτες ικανοποίησης που έχουν καταγραφεί, προέβει στην ανανέωση του εξοπλισμού του Κ.Ε.Π. Δύμης και στα άμεσα σχέδιά της είναι η ανανέωση του εξοπλισμού και των υπολοίπων Κ.Ε.Π. ανά Δημοτική Ενότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη και της  επιχείρησης, σε συνδυασμό με το ωράριο λειτουργίας του ιδιωτικού τομέα, θα εφαρμόσει από την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 (σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 25/3072/24-02-2016 απόφαση Δημάρχου) διευρυμένο ωράριο λειτουργίας στο Κ.Ε.Π. Δύμης από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ. και το Σάββατο από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιδήμαρχος και η διευθύντρια των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ευχαριστούν θερμά το προσωπικό των Κ.Ε.Π. του Δήμου μας, το οποίο εργάζεται καθημερινά, αντιμετωπίζοντας  κάθε είδους δυσκολίες, συμβάλλοντας έτσι καταλυτικά στη συνολική βελτίωση της εικόνας της δημόσιας διοίκησης, διατηρώντας έτσι το θεσμό των Κ.Ε.Π. ως τον ισχυρότερο αξιόπιστο θεσμό στη σημερινή ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις