Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα η Μεξικάνικη animation ταινία "Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας"

Ξεκίνησε να προβάλλεται και στην Πάτρα η...

Παίζεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Μια εβδομάδα πριν την επιστροφή του Ρόκι (ο λόγος για το φιλμ «Creed: Η γέννηση ενός θρύλου» σε σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Σιλβέτσερ Σταλόνε που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 28/1) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον πιο ατσούμπαλο, καλοσυνάτο, ντροπαλό και εφευρετικό νεαρό κόκορα, με το όνομα Κοκορόκι.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν την μεταγλωττισμένη στα ελληνικά Μεξικάνικη ταινία «Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας - Un Gallo con Muchos Huevos» που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε σε διανομή της εταιρείας Tanweer, από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016.

Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι.

Αλλά όταν ο κακός μεγάλό-αγρότης της περιοχής απειλεί να καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να μεταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό «κοτόπουλο» σε ένα γενναίο κόκορα.

Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του.

Πρόκειται για μία χαριτωμένη και ευφάνταστη animation έκπληξη από το Μεξικό. Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής που έγινε γνωστός από το σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 ενώ είχε κι ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», Ειρήνη Τσίγκα, Γιώργος Ματαράγκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ιφιγένεια Στάικου, Σπύρος Περγαντάς, κ.α.

Ο βασικός χαρακτήρας του Κοκορόκι είναι ένας νέος και όμορφος κόκορας που εξακολουθεί να διατηρεί την αθωότητα του. Αν και βρίσκεται στη μέση της εφηβείας, που δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, είναι πάντα φιλικός και γενναίος. Είναι πάντα πρόθυμος να δώσει τη ζωή του για τους αγαπημένους του, ωστόσο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, δεν παύει να νιώθει φόβο για τις νέες προκλήσεις. Είναι επίσης κρυφά ερωτευμένος με την Τι. Ο Ρόκι προσφέρθηκε να μονομαχήσει ενάντια στον Μπανκιβόηδη και να σώσει τη φάρμα από τον μεγάλο-γαιοκτήμονα της περιοχής.

Η Τι, η κόρη του Δον Πόντσο, είναι μια έξυπνη, νεαρή κοτούλα, που αν και λίγο ξεροκέφαλη και ευαίσθητη, είναι πάντα αξιαγάπητη και πιστή. Για την ίδια, οι αγαπημένοι της είναι προτεραιότητα, ιδίως ο πατέρας της. Η Τι έχει ισχυρό χαρακτήρα και γι’ αυτό ορισμένες φορές μπορεί να φαίνεται σνομπ, ιδίως όταν συναναστρέφεται τον Ρόκι, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Ο Μπανκιβόηδης είναι το μεγάλο αστέρι του μποξ. Έχει εξαιρετική δύναμη, εντυπωσιακή διάπλαση και δεν δείχνει έλεος, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, έχοντας στο πλευρό του μια όμορφη κοπέλα και την γροθιά που τρέμουν οι πάντες.

Η επιτυχία του τον έχει κάνει αλαζόνα ενώ του λείπει ο ενθουσιασμός ενός καλού αγώνα. Απολαμβάνει να εκφοβίζει τους αντιπάλους του, καθώς γνωρίζει ότι η παρουσία του είναι επιβλητική ενώ η λαβή του «Πέτρινα Γάντια» τον κρατά ανίκητο στο ρινγκ. Ωστόσο, παρόλο που είναι πάντα ανταγωνιστικός, είναι ένας κόκορας με τιμή. Η επιθυμία του είναι να αντιμετωπίσει έναν άξιο αντίπαλο, ώστε να αισθανθεί και πάλι ζωντανός στο ρινγκ.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture