Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Τα ξεχασμένα Δημοτικά Διαμερίσματα…"

"Τα ξεχασμένα Δημοτικά Διαμερίσματα…"

Του Νώντα Κυριαζή – Υποψηφίου Δημάρχου Πύργου

Τα παραμελημένα, ξεχασμένα και αδικημένα από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές Δημοτικά Διαμερίσματα του νέου Δήμου μας θα δώσουν τη δική τους …απάντηση στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου!

Ανάπτυξη σε ΟΛΑ τα Δημοτικά Διαμερίσματα

* Εμείς θα εγγυηθούμε την ανάπτυξη του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και της κάθε γεωγραφικής ενότητας του νέου Δήμου. Με συγκεκριμένες, εφαρμόσιμες προτάσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Όλες οι περιοχές του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου θα κινούνται παράλληλα στο δρόμο της ανάπτυξης και δεν θα αφήσουμε να μείνει καμία περιοχή πίσω ή να αδικηθεί.

Δεν θα υπάρχουν δημότες «πρώτης» και «δεύτερης» κατηγορίας!

* Δεν θα καταργήσουμε τη λειτουργία των παλιών δημαρχείων και δεν θα υποχρεώσουμε τον πολίτη να έρχεται στον Πύργο για ένα πρόβλημα που μέχρι σήμερα το έλυνε κοντά στο σπίτι του. Με τη λήψη κατάλληλων ενισχυτικών μέτρων θα φροντίσουμε να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται οι δημότες του νέου Δήμου από τις υπηρεσίες των παλιών δημαρχείων.

* Όλοι οι πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου είτε μένουν στο κέντρο της πόλης, είτε μένουν στις γειτονιές, είτε στα ορεινά μέρη του, πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες στην ποιότητα της ζωής τους και στις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας. Αυτή θα είναι μια από τις πρώτες και βασικές προτεραιότητές μας.

*Απαιτείται η παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους πολίτες του Δήμου μας κι αυτό το στόχο εμείς θα τον υπηρετήσουμε!

Πολύ θετικά τα μηνύματα!

* Συνεχείς είναι οι κινήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Πύργου Νώντα Κυριαζή, ώστε να καταρτίσει στην πλήρη μορφή του το ψηφοδέλτιο. Αυτό το διάστημα, καθημερινά συνεχίζει τις επαφές του με κατοίκους και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Τα μηνύματα που λαμβάνει είναι πολύ θετικά και η αισιοδοξία στις τάξεις του συνδυασμού του, είναι δεδομένη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις