Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Αίθουσα Αναμονής» μία νέα φιλόδοξη Ελληνική κινηματογραφική ταινία το φθινόπωρο στις αίθουσες

«Αίθουσα Αναμονής» μία νέα φιλόδοξη Ελλη...

Πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Βουγιούκας, Τόνια Σωτηροπούλου, Άννα Φόνσου, Χρήστος Σιμαρδάνης, κ.α.

H νέα κινηματογραφική ταινία με τίτλο "Αίθουσα Αναμονής" σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λεονταρίτη με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Βουγιούκα, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Ιωάννου, Χρήστο Σιμαρδάνη, Πάνο Κρανιδιώτη, Λεωνίδα Κόση, την Άννα Φόνσου κ.α., αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Αίθουσα Αναμονής» είναι ο τίτλος της φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής που έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης και ξεκίνησε ήδη γυρίσματα στην Κύπρο.

Πρόκειται όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, για ένα ψυχολογικό θρίλερ, με στόχο να καθηλώσει το θεατή. Πέντε πρόσωπα, ξυπνούν εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη, χωρίς να θυμούνται πώς και γιατί, βρέθηκαν σε αυτό το λαβύρινθο, χωρίς διαφυγή. Προσπαθούν να βρουν τι τους συνδέει, τι τους χωρίζει και ποιο είναι το μυστικό που θα τους καταστρέψει ή θα τους σώσει.

Ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης, για την προηγούμενη μεγάλου μήκους ταινία του,  «Τελική Αποπληρωμή», βραβεύτηκε με βραβείο Remi στο "WorldFest International Film Festival" του Χιούστον στις ΗΠΑ ενώ η μικρού μήκους  ταινία του "Δέκα λεπτά", απέσπασε Κρατικό Βραβείο Ποιότητας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τώρα, επανέρχεται, με ένα σενάριο (στο οποίο συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Κόση) βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις. Σ’ αυτό το πολλά υποσχόμενο κινηματογραφικό θρίλερ, με την καταιγιστική δράση, τις εκπλήξεις και τις εντυπωσιακές ανατροπές, καθοριστική συμβολή έχει η νέα τεχνολογία, αφού οι ψηφιακές κάμερες σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα ειδικά εφέ, προϊδεάζουν για ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο ανερχόμενος δημοφιλής ηθοποιός, Ανδρέας Βουγιούκας, από την καθημερινή τηλεοπτική  σειρά, «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, η γοητευτική ηθοποιός και μοντέλο Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έχει λάβει μέρος σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές όπως την τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, η Μαρία Ιωάννου, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, σε ρόλο έκπληξη, ο Πάνος Κρανιδιώτης, ο Λεωνίδας Κόσης, η Άννα Φόνσου, ο Χάρης Γεωργιάδης, ο Ευτύχιος Πουλλαΐδης, ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Μανώλης Ιμπραϊμάκης, ο Λευτέρης Χαχούμης και ο Δημήτρης Δανάμπασης.

Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Stephen Nugent, τον ήχο επιμελείται ο Μάριος Μινάς, τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει η Έλενα Γιώργαλλου, τη σκηνογραφία ο Πάνος Μιχαλόπουλος, τα κοστούμια η Μιράντα Θεοδώρου, τη μουσική ο Dom Sigalas, το μοντάζ ο Θοδωρής Αρμάος και τα ειδικά εφέ ο Φειδίας Χατζηξενοφώντος.

Επικοινωνία- Προβολή: Brainco S.A

Παραγωγός: Ανδρέας Βουγιούκας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture