Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Υποβάθμισε την ελληνική οικονομία ο οίκος αξιολόγησης DBRS

Υποβάθμισε την ελληνική οικονομία ο οίκο...

Στο CCC

Σε υποβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο καναδικός οίκος αξιολόγησης DBRS, με τις προοπτικές να χαρακτηρίζονται αρνητικές. Η νέα αξιολόγηση διαμορφώνεται στο CCC.

Ο οίκος τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι προχωρά στην υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, την οποία είχε θέσει υπό παρακολούθηση από τις αρχές Φεβρουαρίου, εξαιτίας της αυξημένης αβεβαιότητας σχετικά με την ικανότητα της Ελλάδας να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες της.

«Η υποβάθμιση αντικατοπτρίζει την ενίσχυση της αβεβαιότητας για το κατά πόσο Ελλάδα και πιστωτές θα κατορθώσουν να φθάσουν σε μία συμφωνία, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της μακροοικονομικής σταθερότητας και θα βελτιώσει την ρευστότητα της χώρας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία καθίσταται αμφίβολο εάν η Ελλάδα θα έχει την απαραίτητη ρευστότητα ώστε να καλύψει τις μελλοντικές υποχρεώσεις της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά