Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μάθετε τα πάντα για την μεταμόσχευση μαλλιών από την Bergmann Kord

Μάθετε τα πάντα για την μεταμόσχευση μαλ...

Ο κος Βαρδής Κορδεράς, διευθυντής της Bergmann Kord σε όλη την Ελλάδα, μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η μεταμόσχευση μαλλιών

Η Bergmann Kord είναι η μεγαλύτερη και η πιο αξιόπιστη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1979 και πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα κλινική επί της οδού Αγίου Ανδρέου 111 στο κέντρο της Πάτρας.

Η νέα κλινική προσφέρει στους κατοίκους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής εξατομικευμένη διάγνωση και κατόπιν εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με νεότερα θεραπευτικά πρωτόκολλα σε αρχικά στάδια. Σε προχωρημένες περιπτώσεις προτείνεται η αποκατάσταση με μεταμόσχευση  μαλλιών με τις πιο σύγχρονες τεχνικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο κος Βαρδής Κορδεράς, διευθυντής της Bergmann Kord σε όλη την Ελλάδα, μας εξηγεί τι ακριβώς είναι η μεταμόσχευση μαλλιών, ποιοί πρέπει να την επιλέξουν ως λύση και ποιά είναι τα αποτελέσματά της.

"Πριν από οποιαδήποτε απόφαση οι ειδικοί της Bergmann Kord σχεδιάζουν το εξατομικευμένο πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών (PHTP) για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που καθιστά το τελικό αποτέλεσμα  της μεταμόσχευση μαλλιών απόλυτα ταιριαστό στα χαρακτηριστικά του.

Το ιατρικό επιτελείο της Bergmann Kord πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα και έχει στο ενεργητικό της περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η μεταμόσχευση μαλλιών απαιτείται να εφαρμόζεται από μια έμπειρη και ικανή ιατρική ομάδα. Τα ιατρικά επιτελεία μας αποτελούνται από επικεφαλής δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό, αναισθησιολόγο και 3 βοηθούς νοσηλευτές. Απαιτείται προσοχή στη λεπτομέρεια και αρκετός χρόνος για να  εφαρμόσει τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Αυτό είναι η μεγάλη της κλινικής και ο λόγος που χιλιάδες άνθρωποι μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για να βελτιώσουν την εικόνα των μαλλιών τους. Επίσης σημαντικό να τονίσουμε το μεγάλο αριθμό ξένων ενδιαφερομένων που μας επισκέπτεται από όλο τον κόσμο για να προχωρήσει σε αποκατάσταση των μαλλιών του στη δική μας κλινική εδώ στην Ελλάδα.

Πριν την απόφαση να πούμε ότι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη είναι:

• Η βαθμίδα και ο τύπος αραίωσης

• Τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου (ηλικία, στυλ, χαρακτηριστικά & συμμετρίες προσώπου κλπ)

• Οι προδιαγραφές των μαλλιών και του τριχωτού (χρώμα μαλλιών, δέρματος, διάμετρος τρίχας, ελαστικότητα τριχωτού κλπ)

• Η μελλοντική εξέλιξη της τριχόπτωσης

• Οι επιθυμητοί – εφικτοί στόχοι

Όσο για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν για τη διαδικασία να τονίσουμε ότι:

"Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που εφαρμόζεται από έμπειρες ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord και στην κλινική της Πάτρας μέσα σε λίγες ώρες.

Με τις νεότερες τεχνικές και σε σχέση με το παρελθόν είναι λιγότερο τραυματικές και οι ενδιαφερόμενοι επανέρχονται στους κανονικούς ρυθμούς μέσα σε 3-4 μέρες. Δεν υπάρχουν ράμματα, ουλές ή σημάδια και καμία παρενέργεια. Είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία χωρίς πρηξίματα ή οιδήματαΤο τελικό αποτέλεσμα είναι 100%φυσικό και παραμένει εφόρου ζωής".

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν το προσωπικό τους ραντεβού για μία δωρεάν διάγνωση στην κλινική μαλλιών της Bergmann Kord στη Πάτρα στο 2610 424545.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being