Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Σκόνη, ήλιος και συννεφιά - Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος στη Δυτική Ελλάδα

Σκόνη, ήλιος και συννεφιά - Στους 32 βαθ...

Η τελική σταυροδοσία από το Πρωτοδικείο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας περιμένουμε την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 21 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 36 βαθμούς στην Κρήτη, 23 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και στον Κορινθιακό σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα στα ανατολικά θα εξασθενήσουν και στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός