Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ το Πατρινό Καρναβάλι μέσα από το thebest.gr - Η εικόνα της Πάτρας σε ολόκληρο τον πλανήτη!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ το Πατρινό Καρναβάλι ...

Τοπικού βεληνεκούς ή εθνικής εμβέλειας οι μεταδόσεις των τηλεοπτικών καναλιών

Το thebest.gr ρυθμίζει, με πυρετώδεις ρυθμούς, τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την παρουσίαση των δύο μεγάλων παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Με δεδομένο πως οι υπόλοιπες μεταδόσεις (από τα τηλεοπτικά δίκτυα) θα καλύψουν τις ανάγκες του κοινού της Αχαΐας και -για κάποιες μόνο ώρες- της χώρας, το thebest.gr προετοιμάζει με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια τις μεταδόσεις που θα "ταξιδέψουν" διαδικτυακά την εικόνα του Πατρινού Καρναβαλιού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Λίλα Μπακλέση και ο Θανάσης Βισκαδουράκης ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες των παρελάσεων, μετά και τη χθεσινή οριστική ανακοίνωση της σειράς με την οποία θα παρελάσουν τα άρματα του Δήμου και οι καρναβαλικές ομάδες. Από σήμερα το πρωί θα βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας, στο επίκεντρο της μεγάλης γιορτής, ενώ δεν έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις τους σε σημεία καρναβαλικής αναφοράς (στο καρναβαλικό κέντρο της Αγοράς Αργύρη, σε στέκια Πληρωμάτων, σε χώρους εκδηλώσεων και πάρτι και αλλού), έτσι ώστε να μπουν από νωρίς στο καρναβαλικό πνεύμα.

Στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου το δίδυμο των γνωστών ηθοποιών θα πάρουν τη θέση τους στην πλατεία Γεωργίου, στο σημείο εισόδου της παρέλασης από την οδό Κορίνθου, απ' όπου και θα μεταδώσουν την Ποδαράτη Νυχτερινή παρέλαση. Το κινητό συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του thebest.gr θα παίρνει εικόνα από τη μεγάλη γιορτή της πόλης και θα το μεταφέρει μέσω του διαδικτύου, μια προσφορά της λουκουμοποιίας ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ, που ανέλαβε αποκλειστικά τη χορηγία αυτής της μετάδοσης.

Την Κυριακή στις 2 θα ξεκινήσει η Μεγάλη Παρέλαση. Οι ηθοποιοί-παρουσιαστές του thebest.gr θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο, οι έξι κάμερες κάλυψης της παρέλασης θα απλώνονται στο ημικύκλιο της Πλατείας Γεωργίου και οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μία τρίωρη μετάδοση του κορυφαίου γεγονότος του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, προσφορά της εταιρίας τηλεπικοινωνιών WIND.

Υπενθυμίζεται πως η πρωτοβουλία μετάδοσης του φετινού Καρναβαλιού από το thebest.gr αποτελεί ένα ενιαίο project που φιλοδοξεί να παρουσιάσει το Καρναβάλι της Πάτρας, προσδίδοντάς του το κύρος, την αίγλη και τον τρόπο προβολής που του αναλογεί. Το project θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τη διοργάνωση μιας ημερίδας προβληματισμού με θέμα "Πατρινό Καρναβάλι και Επικοινωνία". Πρόκειται για μία συζήτηση μεταξύ φορέων και προσώπων, που με αφορμή τον εορτασμό της "Ημέρας Άλκη Στέα" θα φωτίσει όλες τις επιμέρους πλευρές του τομέα της Επικοινωνίας: προβολή, παρουσίαση, διαφήμιση, marketing, εξωστρέφεια, χορηγίες. Χορηγοί της ημερίδας είναι η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

Το «Patras Carnival @ thebest» στηρίζουν επίσης χορηγικά η μπίρα AMSTEL, τα φροντιστήρια ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ, το DISCO ROOM club, τα café LE PATRON, ZIZU και BIKERS, το κατάστημα ειδών καπνιστού SMOKE, το κατάστημα λευκών ειδών CASA BIANCA, η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr