Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Χωρίς την υπογραφή Βρυώνη τα φετινά άρματα του Καρναβαλιού! - Η υποχρεωτική άδεια και η παρέμβαση Δημαρά

Πάτρα: Χωρίς την υπογραφή Βρυώνη τα φετι...

Τι είπε σήμερα η Μαρία Κουρμπανά

Κανένα από τα άρματα που παρέλασαν στο φετινό Καρναβάλι δεν είχε την σφραγίδα του «αρχιμάστορα» του Καρναβαλικού Συνεργείου Πέτρου Βρυώνη!

Και αυτό γιατί, εκτός των άλλων, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου αποφάσισαν να δώσουν «υποχρεωτική άδεια» στον γνωστό δημιουργό από τις 27 Δεκεμβρίου έως τα τέλη Γενάρη, δηλαδή την περίοδο της μεγαλύτερης έντασης δουλειάς στο Καρναβαλικό Εργαστήρι! Άδεια την οποία ανέστειλε μόλις το πληροφορήθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Δημοτικής Επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι» Μαρία Κουρμπανά.

Η κυρία Κουρμπανά, η οποία βρέθηκε στο στούντιο του σταθμού για μια δια ζώσης συνέντευξη, αποκάλυψε επίσης ότι «εξωτερικοί παράγοντες» δεν επέτρεψαν να αναδειχθεί ο μεγάλος πλούτος του Καρναβαλικού Συνεργείου. Όπως άφησε να εννοηθεί, χωρίς να κατονομάσει, πρόκειται για κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες που είχαν συνάψει συμβάσεις με προηγούμενες δημοτικές αρχές και χρησιμοποιούσαν τις εγκαταστάσεις του Συνεργείου για τις κατασκευές τους!

Επίσης, έσπευσε να αναγγείλει ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών, η ίδια δεν προτίθεται να παραμείνει στη θέση της ενώ μίλησε και για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης που όχι μόνο δεν συνδράμουν στο έργο της αλλά ούτε καν συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr