Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ημερίδας του thebest.gr για την Επικοινωνία στο Πατρινό Καρναβάλι

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ημ...

Τρίτη και τελευταία δράση των εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο Patras Carnival @ thebest.gr

Το πρωί του προσεχούς Σαββάτου, 8 Μαρτίου, το theBest.gr διοργανώνει μία τρίωρη εκδήλωση συζήτησης και  προβληματισμού, με θέμα «Πατρινό Καρναβάλι και Επικοινωνία». Η δράση εντάσσεται στο καρναβαλικό project υπό τον τίτλο «Patras Carnival @ thebest.gr», τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας και θα φιλοξενηθεί στο Καρναβαλικό Κέντρο της Αγοράς Αργύρη, με ώρα έναρξης τις 11 πμ.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας που ανέλαβε φέτος το Καρναβάλι το διαδικτυακό portal της Δυτικής Ελλάδας, με στόχους την διαδικτυακή προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού σε ολόκληρο τον πλανήτη και το άνοιγμα μιας ουσιαστικής συζήτησης σε σχέση με την ευρύτερη εξωστρεφή παρουσία τού κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της πόλης.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με τις επιτυχημένες μεταδόσεις των δύο παρελάσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, τις οποίες έχουν ήδη παρακολουθήσει μέσω του thebest.gr περισσότεροι από 80.000 επισκέπτες. Υπενθυμίζουμε πως ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Λίλα Μπακλέση παρουσίασαν και σχολίασαν και τις δύο παρελάσεις, με την υποστήριξη της λουκουμοποιίας Σκιαδαρέση (το Σάββατο) και της εταιρίας τηλεπικοινωνιών Wind (την Κυριακή).

Η ημερίδα του επόμενου Σαββάτου θα διεξαχθεί στον απόηχο του φετινού Καρναβαλιού και στο ξεκίνημα της διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού 2015. Η ημερομηνία εξάλλου επιλέχτηκε συμβολικά, παραμονή της «Ημέρας Άλκη Στέα» που παραδοσιακά γιορτάζεται στις 9 Μαρτίου, μέρα που συμπίπτει με την επέτειο θανάτου της εμβληματικής αυτής μορφής του Πατρινού Καρναβαλιού και του Κρυμμένου Θησαυρού.

Όλοι οι τομείς της επικοινωνίας θα συζητηθούν στην ημερίδα του Σαββάτου, τομείς με τους οποίους ο αείμνηστος Στέας είχε ασχοληθεί, κατά τα χρόνια της ενασχόλησής του με το θεσμό: Διαφήμιση, Χορηγίες, Marketing, Παρουσίαση, Προβολή, Εξωστρέφεια. Υπήρξε άλλωστε ο Στέας - εκτός από παρουσιαστής των παρελάσεων επί σειρά ετών – μόνιμος διοργανωτής του παιχνιδιού, κομιστής χορηγών μέσω των διαφημιστικών του εταιριών και πρεσβευτής του Καρναβαλιού της Πάτρας εκτός των αχαϊκών συνόρων.

Με αφορμή το μακρινό αυτό παρελθόν και με αναφορές στη νωπή ακόμα φετινή διοργάνωση, οι ομιλητές θα προβληματιστούν πάνω στο μέλλον του θεσμού, με γνώμονα τους παραπάνω άξονες. Όλοι άλλωστε οι εισηγητές είναι ειδικοί σε κάποιον από τους επιμέρους τομείς της Επικοινωνίας και θα αντλήσουν από την προσωπική τους εμπειρία συμπεράσματα, σκέψεις και προτάσεις.

Σημειώνεται η πρόθεση των διοργανωτών να διεξαχθεί μια ανοιχτή κουβέντα ουσίας γύρω από τα σοβαρά θέματα με τα οποία η ημερίδα θα καταπιαστεί. Γι’ αυτό και οι αρχικές εισηγήσεις θα είναι ολιγόλεπτες, προκειμένου να υπάρξουν τα χρονικά περιθώρια για να ακολουθήσει διάλογος, τόσο ανάμεσά τους, όσο και με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Στην ημερίδα θα τοποθετηθούν παλιοί παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού (όπως η Νατάσα Τραγουστή και ο Κωνσταντίνος Μάγνης), παρουσιαστές του φετινού Καρναβαλιού (ο Τζίμης Πολίτης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης), πρόσωπα του Οργανισμού «Πατρινό Καρναβάλι (ο Κώστας Τρίγγος και η Μαρία Κουρμπανά), καθώς και άνθρωποι του marketing, της διαφήμισης, της αγοράς, εκπρόσωποι χορηγών και άλλοι.

Η ημερίδα είναι μία χορηγία της εταιρίας DUR και του εστιατορίου AGORA.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr