Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 - Ποτάμι 30.000 Καρναβαλιστών στους δρόμους της πόλης

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Παρέλαση το...

Το κέφι και η φαντασία τους πέρασε σε όλο τον κόσμο μέσα από το thebest.gr

18:35 Τελείωσε πριν από λίγο η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 και μαζί της ολοκληρώθηκε η ζωντανή μετάδοση του thebest.gr, το οποίο μετέφερε την εικόνα της καρναβαλικής Πάτρας σε ολόκληρο τον κόσμος.

 

Ξεκίνησε από το thebest.gr η παρουσίαση της μεγάλης παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού από τον Θανάση Βισκαδουράκη και την Λίλα Μπακλέση. Σήμερα Κυριακή οι ηθοποιοί-παρουσιαστές του thebest.gr θα βρίσκονται στο ίδιο σημείο, οι έξι κάμερες κάλυψης της παρέλασης θα απλώνονται στο ημικύκλιο της Πλατείας Γεωργίου και οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μία τρίωρη μετάδοση του κορυφαίου γεγονότος του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, προσφορά της εταιρίας τηλεπικοινωνιών WIND.

Υπενθυμίζεται πως η πρωτοβουλία μετάδοσης του φετινού Καρναβαλιού από το thebest.gr αποτελεί ένα ενιαίο project που φιλοδοξεί να παρουσιάσει το Καρναβάλι της Πάτρας, προσδίδοντάς του το κύρος, την αίγλη και τον τρόπο προβολής που του αναλογεί. Το project θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο, με τη διοργάνωση μιας ημερίδας προβληματισμού με θέμα "Πατρινό Καρναβάλι και Επικοινωνία".

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Λίλα Μπακλέση, οι παρουσιαστές του thebest.gr, που «μπλέχτηκαν» χθες με το «ποτάμι» των καρναβαλιστών, προσέθεσαν ήδη τα ονόματα τους στον κατάλογο των πιο επιτυχημένων παρουσιαστών του Καρναβαλιού της Πάτρας.

Πρόκειται για μία συζήτηση μεταξύ φορέων και προσώπων, που με αφορμή τον εορτασμό της "Ημέρας Άλκη Στέα" θα φωτίσει όλες τις επιμέρους πλευρές του τομέα της Επικοινωνίας: προβολή, παρουσίαση, διαφήμιση, marketing, εξωστρέφεια, χορηγίες. Χορηγοί της ημερίδας είναι η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

Το «Patras Carnival @ thebest» στηρίζουν επίσης χορηγικά η μπίρα AMSTEL, τα φροντιστήρια ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗΣ, το DISCO ROOM club, τα café LE PATRON, ZIZU και BIKERS, το κατάστημα ειδών καπνιστού SMOKE, το κατάστημα λευκών ειδών CASA BIANCA, η εταιρία DUR και το εστιατόριο Agora.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr