Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πάει για δεύτερη θητεία
Μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της διοίκησης για το 2011, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης γνωστοποίησε την πρόσθεση του να είναι υποψήφιος και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Μάλιστα, ο Δήμαρχος είπε ότι και πάλι θα στεφθεί νικητής, γιατί θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση για την πόλη.
Αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας και κοινωνικής πολιτικής και στην πολιτική της εξωστρέφειας που, όπως είπε, εφαρμόζει η δημοτική αρχή.
Υπογράμμισε ότι τέθηκαν οι βάσεις για την διεύρυνση των πηγών εσόδων του δήμου με την ίδρυση γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων, από τα οποία ο δήμος εξασφάλισε κονδύλια ύψους 65 εκ. ευρώ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










