Η τετραμελής μπάντα είναι πολυεθνική με καταγωγή από Κύπρο, Λίβανο, Καναδά, Πορτογαλία και Ελλάδα
Για μία και μοναδική εμφάνιση έρχεται στην Πάτρα την ερχόμενη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στο καφέ μπαρ «502» στην οδό Καραϊσκάκη 128 και Γεροκωστοπούλου η πανκ μέταλ μπάντα Clepto που δημιουργήθηκε το 2000 στη Σαουδική Αραβία.
Οι Clepto καταφθάνουν στην Πάτρα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν εδώ και δυόμιση χρόνια σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Γερμανία και πρόσφατα η Σερβία και η Κύπρος.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Η τετραμελής αυτή μπάντα δημιουργήθηκε στη Μέση Ανατολή την περίοδο που οι οικογένειες τους είχαν μετακομίσει εκεί για να εργαστούν. Ο Fred και ο Phil, είναι δύο αδέλφια που κατάγονται από την Κύπρο, με ρίζες καταγωγής από την Αρμενία και τον Λίβανο.
Όσο για τα άλλα δύο μέλη της μπάντας, τον Άλεξ και τον Νικ, έχουν γεννηθεί στον Καναδά όπου και έζησαν και μεγάλωσαν μέχρι που οι οικογένειες τους έφυγαν για τη Σαουδική Αραβία. Ο Alex, είναι Καναδοπορτογάλος, γεννημένος στο Μόντρεαλ και ο Nick, Ελληνοκαναδός από το Winnipeg, γεννημένος να αγαπάει το χέβι μέταλ, όπως δηλώνει. Οι στίχοι τους, όπως αναφέρουν στο σάιτ τους, καλύπτουν παγκόσμια θέματα όπως η θρησκεία, προσωπικά αδιέξοδα και κοινωνικές αντιπαραθέσεις, κ.α.
Μαζί με τις πιο μεσογειακές μελωδικές επιρροές των Phil και Fred, οι Άλεξ και Νικ συγκροτούν το ετερόκλητο αυτό και πολύ ενδιαφέρον μουσικό σχήμα των Clepto.
Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.30 της ερχόμενης Πέμπτης 11/10.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








