Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Μικροί Πατρινοί πυγμάχοι για φιλικά στην Αμφιλοχία

Μικροί Πατρινοί πυγμάχοι για φιλικά στην Αμφιλοχία

Στην Αθήνα για τεστ οι Γεωργόπουλος και Καφρίτσας της Παναχαϊκής

Για την Αμφιλοχία αναχώρησαν σήμερα το πρωί, οι μικροί πυγμάχοι της Παναχαϊκής, της Ε.Α.Π και της ΠΥΓΜΗΣ, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικές συναντήσεις με σωματεία της περιοχής της Ν. Δ. Ελλάδος, με την συνεργασία του τοπικού συλλόγου Π.Γ.Σ και της τοπικής επιτροπής στα πλαίσια της ανάπτυξης της πυγμαχίας στις μικρές ηλικίες, καθώς θα λάβουν μέρος αθλητές όπου η ηλικία τους είναι 8-14.

Με τα χρώματα της Παναχαϊκής Γ.Ε, θα λάβουν μέρος οι παρακάτω αθλητές -τριες: Καλουδης Διονύσης,  Συνοδινος Κώστας, Ζήσης Βασίλης, Πανταζοπουλος Γιώργος, Κουτρουπανος Νίκος, Χατζηγιαννης Κωνσταντίνος, Καρυδης Νίκος, Καρυδης Γιώργος, Καρυδης Δημήτρης, Κουτρας Δημήτρης, Θεοδωρακόπουλος Ελευθέριος, Καρυδας Νικόλαος. Αντυπα Ζωή, Αλεξανδροπούλου Βασιλική, Καρυδη Βασιλική, Καρυδη Αλεξάνδρα, Ντανεσι Τεσιρα, Πλεα Χρυσούλα, Γιαννακοπούλου Αντωνία, Άγκα Κρίστι, Ξέρα Ελένη, Παχή Δήμητρα.

Για την  ΕΑΠ θα αγωνιστούν οι Γιάννης Μπαλαούρος, Σπήλιος Μπασιλάρης, Κειβι Ρουκαι, Σερτζιο Τζεμαι, Βαλσάμης Δημήτριος και η Κουκουρα Τζένη.

Την αποστολή της Παναχαϊκής, στην Αμφιλοχία θα συνοδεύσουν, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Πλέας και οι έμπειροι πυγμάχοι  Άγγελος Μπέης και Λάμπρος Ριζιώτης μαζί με αρκετούς γονείς των μικρών αθλητών.

* Οι Γεωργόπουλος Γιώργος και Καφρίτσας Χρήστος αναχώρησαν για τετραήμερο κάμπ  με την Εθνική στον Αγ. Κοσμά  όπου από σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής θα πραγματοποιήσουν προπόνηση προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ  της αγωνιστικής τους κατάστασης, για τις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters