Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σουπερ Λίγκα: Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό

Σουπερ Λίγκα: Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τ...

Κοινή σέντρα στις 19:00, «μάχη» για σωτηρία και πλέι οφ

Με τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που «ψάχνει» απεγνωσμένα για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο άγχος.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Άρη και θέλουν τη νίκη, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους εν όψει πλέι οφ και όχι τόσο γιατί πιστεύουν στην ανατροπή.

Ακόμη, ο Ατρόμητος που πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του, δοκιμάζεται στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, που θέλει βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή του, σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.

Επίσης, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε έναν αγώνα από αυτούς που χαρακτηρίζονται καθοριστικοί, με τον νικητή να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής, ενώ η ΑΕΚ, δοκιμάζεται στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, που βρίσκεται στην «ζώνη του υποβιβασμού» και χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο φιλοξενούμενος, ενώ ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα είναι οι συναντήσεις Ξάνθη - Δόξα Δράμας και Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (19:00)
Ξάνθη - Δόξα Δράμας (ΝΕΤ)
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (NOVA)
Εργοτέλης - Ατρόμητος (NOVA)
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (NOVA)
Πανιώνιος - Λεβαδειακός (NOVA)
Παναθηναϊκός - Άρης (NOVA)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (NOVA)
Κέρκυρα - ΑΕΚ (NOVA)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters