Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η ΝΕΠ ζητά απο τον ΝΟΠ να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Η ΝΕΠ ζητά απο τον ΝΟΠ να ζητήσει δημόσια συγνώμη

Διαξιφισμοί των δύο σωματείων για την λειτουργία του Πεπανός

"Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που αφορά συνεργασία μας με το ΠΕΑΚ για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός». Επειδή ζούμε όλοι στην ίδια πόλη και επειδή όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, η ΝΕΠ έχει να δηλώσει τα εξής: Πρώτον, η ομάδα μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της μέχρι σήμερα δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ μέσα στις σκιές. Ψάξτε αλλού γι΄ αυτό...

Δεύτερον, σε κάποιους που αναφέρουν ότι βιώνουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά» (!), τους το επιστρέφουμε και τους υπενθυμίζουμε ότι η Ναυταθλητική Ενωση Πατρών βιώνει δύο μέτρα και δύο σταθμά ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, όταν σε κρατικό οικόπεδο και με κρατικά χρήματα δημιουργήθηκε, κατά τα δικά τους λεγόμενα, ιδιόκτητο κολυμβητήριο.
Αλήθεια που είναι τώρα η… δημόσια αθλητική εγκατάσταση… και το ιδιωτικό συμφωνητικό…;

Τρίτον, η ΝΕΠ είναι πάντοτε ανοικτή σε οποιαδήποτε μορφής συνεργασία (το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν και με διάφορους τρόπους…), με την προϋπόθεση όμως, τώρα, ότι ο ΝΟΠ θα πρέπει να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές που προσβάλουν τις προσπάθειες των μελών μας και των γονιών των αθλητών μας για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Το συγκεκριμένο νοσηρό και επιστημονικής φαντασίας δελτίο Τύπου που εξέδωσαν κάποιοι στον ΝΟΠ (σ. θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν συμφωνεί με το περιεχόμενό του το μεγαλύτερο μέρος των μελών του Ομίλου, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι επιθυμούν την άμεση επιστροφή της ομάδας στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»), αποτελεί αυτό που λέμε «προφάσεις εν αμαρτίαις» και αποδεικνύει το ποιος δεν θέλει πραγματικά την συνεννόηση και την συνεργασία σε επίπεδο ομάδων και κυρίως με το ΠΕΑΚ.

Και τέταρτον, θυμίζουμε στον ΝΟΠ ότι περιμέναμε τις προτάσεις του για το «Α. Πεπανός», τόσο εμείς, όσο και η διοίκηση του ΠΕΑΚ, εδώ και 20 (και πλέον…) ημέρες, αλλά αυτός επιδόθηκε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή επιστολών και FAX (δηλαδή σε μια σκόπιμη κωλυσιεργία) χωρίς κανένα, μα κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Με τους χειρισμούς κάποιων ανθρώπων του, ο ΝΟΠ είναι πλέον εκτεθειμένος στα μάτια των μελών του και κυρίως στα μάτια όλης της Ναυταθλητικής Πάτρας. Ολοι ξέρουν πλέον τι συμβαίνει.
Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να μην ασχολείστε άλλο με τη ΝΕΠ, είστε ένας ιστορικός Ομιλος για τον πατραϊκό αθλητισμό, ασχοληθείτε επιτέλους με τα του οίκου σας…
Υ.Γ.: Η επιστολή μας αυτή είναι η μοναδική και δεν πρόκειται να επανέλθουμε σε οποιαδήποτε άλλη εκ μέρους σας πρόκλησης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters