Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση: Πώς χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα;

Άννα Βίσση: Πώς χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα;

Tι είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο;

Σε ένα «Βράδυ» λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα , ο Πέτρος Κωστόπουλος κάλεσε σε δείπνο μια γυναίκα που –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- γνωρίζει χρόνια αλλά «δεν έτυχε να τρακάρουν οι δρόμοι μας», την Άννα Βίσση.Η συνάντησή τους επισφραγίστηκε με ένα φιλί στο στόμα ενώ η συζήτηση ξεκίνησε μιλώντας για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα: «Παίζει να ήταν και στο γάμο μου που έπεισα τον Καρβέλα να βάλει κουστούμι, που δεν το έβαζε με τίποτα. Νομίζω ήταν λευκό με πράσινη γραβάτα. […] Ντύθηκε καραγκιόζης. Δεν μου άρεσε κιόλας αλλά από κάτω φόραγε all star».

Η Ελληνίδα σταρ μιλώντας για τις σχέσεις της αποκάλυψε: «Την ώρα που το ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Μετά τα πιάνουμε και τα αναλύουμε. Και εντάξει με τους άντρες εγώ είχα λίγο … τράβαγα λίγο ζόρι στα προσωπικά μου. Και όταν λέω προσωπικά μου δεν εννοώ μόνο το ερωτικό. Ειδικά όμως στο θέμα το ερωτικό, τι θα έκανα με έναν άντρα; Και λόγω δουλειάς και ένεκα χρόνου… […] Κομπλάρει ένας άντρας. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, εκεί ήταν οι μεγαλύτεροί μου τσακωμοί» ενώ με χιούμορ χαρακτήρισε τη ζωή της: «Ήταν το πριν τον Καρβέλα και μετά τον Καρβέλα».

Πάνω στο ίδιο θέμα, η Άννα Βίσση συνέχισε: «Είμαι κορίτσι του δεσμού. Μου αρέσει να κάθομαι με έναν άνθρωπο να τον γνωρίσω. Ο μεγάλος έρωτας συμβαίνει σε έναν άνθρωπο, αφού τον γνωρίσεις  […] Ζεις τον άνθρωπό σου σε όλα του, αφού τον γνωρίσεις».

Ακόμη, για τη βραδιά που χώρισε οριστικά με τον Νίκο Καρβέλα, αποκάλυψε: «Ήταν μετά από μια συναυλία. Ήταν μια στιγμή που έκλαιγα με λυγμούς μέσα μου και δεν μπορούσα να κλάψω έξω μου, γιατί ο- μέχρι εκείνη τη στιγμή- άντρας μου, αυτός που ήταν τα τραγούδια μου, αυτός που ξύπναγα… ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και το λέγαμε, το ξεστομίσαμε ότι “αυτό ήταν, τέλειωσε”» ενώ για τη χαρακτηριστική φράση του χωρισμού θυμήθηκε: «Δεν μου είπε δεν το 'χω, είπε δεν το 'χουμε […] Το ερωτικό δεν το είχαμε από κάποια στιγμή και μετά, όπως και πολύς κόσμος. Είχαμε όμως μια αγάπη πίσω μας… […] Ο Νίκος ήταν πάντα αυτός που τολμούσε να σοκάρει, αν θες, με αυτά που θα ανοιγόμασταν και θα λέγαμε. Πολλά πράγματα είπαμε με τον Νίκο με θάρρος. Και επειδή τα είπαμε με θάρρος γλιτώσαμε την κατινιά και τη μιζέρια. Δεν γλιτώσαμε όμως κάποιες ζήλιες».

Επίσης, η Άννα Βίσση παραδέχτηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο της: «Όταν τραγουδούσα το "'Εμείς" πηγαινα στα παρασκήνια, έκλαιγα και ξαναγύρναγα στην πίστα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight