Παρουσιάζουν προβλήματα εδώ και μήνες
Σύσκεψη με αντικείμενο τους φωτεινούς σηματοδότες της Πάτρας και τα προβλήματα που παρουσιάζουν εδώ και μήνες με αποτέλεσμα να προκαλούνται προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστου Λέγκα, με τη συμμετοχή από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του κ. Δημήτρη Καραμπούλα Συμβούλου Τομέα Εκσυγχρονισμού Φωτεινών Σηματοδοτών, της κυρίας Λένας Σπυράκη Προϊσταμένης Συγκοινωνιακών Έργων και του κ. Χρήστου Στολάκη, Υπεύθυνου Ηλεκτροφωτισμών.
Στη σύσκεψη αναλύθηκε το ζήτημα που αφορά στην λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην Πάτρα και γνωστοποιήθηκε ότι ξεκίνησε εργολαβία που αφορά στη συντήρησή για το χρονικό διάστημα από σήμερα, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012.
Παράλληλα η Περιφέρεια κινεί τη διαδικασία προκήρυξης, συνολικής εργολαβίας που θα αφορά στην συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών για όλο το 2012, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος σηματοδότησης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε επίσης ο τρόπος συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με τον Δήμο Πατρέων σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, έτσι ώστε να υπάρξει συντονισμός, με στόχο τη βελτιστοποίηση της κυκλοφοριακής κατάστασης σε ό,τι αφορά το σύστημα λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








