Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Κλειστές πόρτες" στην κυβέρνηση ...για το "Κλειστό" της Κάτω Αχαΐας!

"Κλειστές πόρτες" στην κυβέρνη...

Αδυνατούν για 100.000 ευρώ να ολοκληρώσουν το έργο του γυμναστηρίου

"Στον κάλαθο των αχρήστων" φαίνεται να έχει "πετάξει" η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το επίμονο όσο και δικαιολογημένο αίτημα φορέων της Δυτικής Αχαΐας για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου  της περιοχής στην Κάτω Αχαία, σύμφωνα με τον Πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, αφού ένα  σχεδόν "ολοκληρωμένο" έργο χιλιάδων ευρώ και άκρως απαραίτητο για τη νεολαία και τα εκεί αθλητικά σωματεία, λόγω "αδιαφορίας και εμφανούς κωλυσιεργίας" παραμένει μη παραδοτέο, για ελάχιστες εργασίες που υπολείπονται εδώ κι ενάμιση χρόνο.

Ο επιλαχών βουλευτής της ΝΔ, που κατά το παρελθόν είχε παρέμβει αποτελεσματικά για την εκτέλεση του έργου, μαζί με την τότε δημοτική αρχή του Διον. Γκοτσούλια, συζήτησε προ ημερών το θέμα με αθλητικούς παράγοντες της Δυτικής Αχαΐας κι ενημερώθηκε για το γεγονός ότι το ημιτελές έργο "βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα", αφού από τις εκλογές και μετά το αρμόδιο υπουργείο, απαντά "μονολεκτικά" πως δεν υπάρχουν κονδύλια για το έργο, δείχνοντας να μην αντιλαμβάνεται πως για την περάτωσή του απαιτούνται περί τις 100.000 ευρώ μόνο κι αυτές για υπολειπόμενες  εργασίες στο παρκέ και σε βασικά υλικά λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου.

"Η Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού, δείχνει να αδυνατεί λόγω έλλειψης χρημάτων, την ώρα όμως που άλλα πολύ πιο δαπανηρά έργα ανά τη χώρα εκτελούνται με κάθε λογής πολιτικές παρεμβάσεις ή εγκρίνεται τώρα η εκτέλεσή τους, εμπαίζοντας τους αρμοδίους της Αχαγιάς, ότι δεν δύναται να προχωρήσει το έργο, προβάλλοντας φθηνά επιχειρήματα για τον εργολάβο και αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός θα πρέπει ν' αλλάξει, παρότι υπολείπεται κάτι λιγότερο από το 10% του όλου έργου", σημειώνει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, υπενθυμίζοντας  πως την διετία 2007-2009 οι τότε Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της αντιπολίτευσης κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι είναι ανήμπορη να ολοκληρώσει το Γυμναστήριο, όμως τώρα δεν μιλά κανείς απ' όλους αυτούς, αφού καμιά αποτελεσματική παρέμβαση δεν έχει καταγραφεί, παρά μονάχα κλειστά στόματα και η γνωστή φράση..." δεν υπάρχουν λεφτά"!

Επιπλέον υπογραμμίζει την αναγκαιότητα παράδοσης και χρήσης του "Κλειστού", αφού πολλά παιδιά και κυρίως μέλη ομάδων αναγκάζονται να μεταβαίνουν καθημερινά - με τους γονείς τους - στο "Κλειστό" των Ροϊτίκων  του Δήμου Πατρέων, τόσο για προπόνηση όσο και για επίσημους αγώνες. Δηλαδή, ενώ μικρότερες πληθυσμιακά περιοχές διαθέτουν τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις, η Κάτω Αχαία, ως τρίτος αστικός πόλος του νομού, δεν κατάφερε ακόμα ν'αποκτήσει, ανορθώνοντας έτσι και το αθλητικό δυναμικό ολόκληρης της περιοχής.

"Από το να παραπέμπουν σε μελλοντικά δήθεν προγράμματα, οι κυβερνητικοί θα έπρεπε να' χουν καταλάβει, πως το ορθόν είναι, πρώτα να ολοκληρώνεις ότι τείνει να τελειώσει  σαν έργο και μετά να σχεδιάζεις  άλλα. Φαίνεται πως το έργο αυτό, επειδή εκτελέστηκε επί Κυβερνήσεως ΝΔ και υπολείπεται ελάχιστο μέρος του, μένει στα αζήτητα! Η Κυβέρνηση του μνημονίου και της φτώχειας, των μεταρρυθμίσεων και των τάχα αλλαγών στο Κράτος, ένα πράγμα δεν κατάφερε ν' αλλάξει. Την κομματικοποίηση των πάντων. Όπως λέει κι ο λαός μας..."ο λύκος την τρίχα του την γνώμη του δεν την αλλάζει", σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις