Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού στην Αθήνα

Προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού στην Αθήνα

Και συζητήσεις με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη

Η τηλεοπτική κάλυψη των παρελάσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, ήταν το θέμα της χθεσινής συνάντησης του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αλέξη Σκαρμέα, με το γενικό διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης, Δημήτρα Γόντικα.
Η συζήτηση αφορούσε στην τηλεοπτική κάλυψη των τελετών έναρξης και λήξης, της νυκτερινής ποδαράτης παρέλασης την παραμονή και της Μεγάλης Παρέλασης την τελευταία Κυριακή.
Στη συνάντηση μετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΡΤ.
Στο μεταξύ, εντός των προσεχών ημερών, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας που έχει διενεργηθεί για το Πατρινό Καρναβάλι.  Θα υπάρξει επίσης αναφορά σε δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος για την προβολή του θεσμού εκτός Αχαϊας.
Στα πλάνα της ΔΕΠΑΠ, υπάρχει η διοργάνωση ενός διημέρου εκδηλώσεων στην Αθήνα.  Επίσης, έχει ζητηθεί από το Δήμο Αθηναίων, να παραχωρήσει τμήμα κεντρικής πλατείας για μια υπαίθρια έκθεση καρναβαλικών κατασκευών και φωτογραφιών, ενώ συζητείται η διοργάνωση και μιας καρναβαλικής εκδήλωσης στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture