Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το απόγευμα αποφασίζουν για το μέλλον της απεργίας οι γιατροί της Πάτρας

Το απόγευμα αποφασίζουν για το μέλλον τη...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

"Οι φαρμακοποιοί μας πούλησαν" υποστηρίζει απογοητευμένη μερίδα γιατρών

Σε άλλες μορφές κινητοποίησης όπως η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να μην εφαρμοστεί επί της ουσίας το πολυνομοσχέδιο για την υγεία που ψηφίστηκε χθες επί της αρχής του, προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί.

Ο ιατρικός σύλλογος της Πάτρας έχει συγκαλέσει για τις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ γενική συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

"Πολλοί γιατροί ίσως να κουράστηκαν απο τις πολυήμερες κινητοποιήσεις, ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε και το  κοινωνικό κλίμα που σε κάποιες περιπτώσεις αδίκως εστράφη εναντίον μας, αφού επιχειρήθηκε να εμφανιστούν οι γιατροί ως οι ...κακοί της όλης ιστορίας. Ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας έστω και αν χρειαστεί να προχωρήσουμε με άλλες δράσεις πέρα απο την αποχή" σημείωσε μιλώντας στο Σκάι Πάτρας το μέλος του Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου της Πάτρας Δημήτρης Κωστακιώτης που δεν έκρυψε επίσης την ενόχλησή του για την απόφαση των φαρμακοποιών χθες το απόγευμα να αναστείλουν την απεργία τους. " Αισθάνομαι οτι μέχρι κάποιο σημείο οι φαρμακοποιοί πανελλαδικά μας χρησιμοποίησαν για να ενισχύσουν τη δική τους κινητοποίηση. Οταν πήραν ορισμένες δεσμεύσεις για κάποια απο τα βασικά τους θέματα όμως την έκαναν με...ελαφρά πηδηματάκια. Σε πανελλαδικό επίπεδο αισθάνομαι οτι μας πούλησαν αν και τοπικά τουλάχιστον κρατάνε ακόμη μια ενισχυτική προς εμάς στάση αφού δεν εκτελούν συνταγές απεργοσπαστών. Απο Δευτέρα όμως και αυτό υποψιάζομαι οτι θα αλλάξει" τόνισε ο κ. Κωστακιώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις