Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται αμέσως μετά το Πάσχα στις αίθουσες το «Teen Spirit»

Έρχεται αμέσως μετά το Πάσχα στις αίθουσ...

Με την Ελ Φάνινγκ σε σκηνοθεσία του Μαξ Μινγκέλα

H 21χρονη ηθοποιός Ελ Φάνινγκ ετοιμάζεται να κατακτήσει τη διεθνή ποπ μουσική στο φαντασμαγορικό φιλμ «Teen Spirit» του 33χρονου Μαξ Μινγκέλα, όπου ερμηνεύει τραγούδια των Robyn, Ariana Grande, Katy Perry, Annie Lennox και πολλών άλλων.

Υπέροχο soundtrack και φλούο αισθητική και σε μια ταινία για όλες τις αισθήσεις, από τον παραγωγό του «La La Land», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon. Το φιλμ που έχει ήδη παιχθεί στα Φεστιβάλ του Τορόντο και του SXSW στο Ώστιν του Τέξας στις αρχές Μαρτίου, έρχεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 2 Μαΐου 2019 και πιθανόν θα το δούμε και στην Πάτρα.

Tο «Teen Spirit» αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μαξ Μινγκέλα που είναι γιος του εκλιπόντος βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Άντονι Μινγκέλα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Βάιολετ, μια ντροπαλή έφηβη που ζει στη Νήσο Γουάιτ της Αγγλίας, ονειρεύεται να γίνει διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής έτσι ώστε να ξεφύγει από τη μικρή πόλη που ζει και τη διαλυμένη οικογένειά της. Με τη βοήθεια ενός απροσδόκητου μέντορα, η Βάιολετ θα μπει σε έναν διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού που όμως θα δοκιμάσει την εντιμότητα, το ταλέντο και τη φιλοδοξία της.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Στις ΗΠΑ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου 2019.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture