Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όλες και όλοι μαζί για την Πάτρα των ονείρων μας!

Όλες και όλοι μαζί  για την Πάτρα των ον...

Του Αντώνη Κουνάβη

Η καλύτερη δημοσκόπηση για τη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και προσωπικά για τον Νίκο Νικολόπουλο είναι αυτή που δεν πέφτει ποτέ έξω. Και ποια είναι αυτή; Μα η εντυπωσιακή απήχηση του κόσμου, η αυθόρμητη ανταπόκριση του στο κάλεσμα του να ανοικοδομήσουμε όλες και όλοι μαζί την Πάτρα των ονείρων μας, την Πάτρα που αξίζουμε να έχουμε εμείς, τα παιδιά μας, οι επόμενες γενιές.

Ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς συνιστά το γεγονός ότι σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε  συμμετέχουν Πατρινές και Πατρινοί ανεξαρτήτως ιδεολογικών προτιμήσεων, που αποφάσισαν να υπερβούν παρωχημένες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος.

Συστρατεύονται μαζί μας γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτά που μας ενώνουν είναι αναμφίβολα περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν.

Είναι προφανές ότι θα μας ακολουθήσουν κι άλλες, κι άλλοι, στο δρόμο που χαράξαμε και που δεν είναι εύκολος ούτε στρωμένος με ρόδα. Αλλά είναι μονόδρομος, εάν θέλουμε να δούμε την αχαϊκή πρωτεύουσα να ξεκολλάει από το σημερινό τέλμα μιας πρωτοφανούς στασιμότητας.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολιτικούς αντιπάλους μας που μας χτυπούν σε καθημερινή βάση σφοδρά και κάτω από τη  μέση, με αλλεπάλληλα τρολαρίσματα στο διαδίκτυο, πανικόβλητοι από το επερχόμενο τέλος μιας μίζερης κατάστασης που δεν ταιριάζει στην Πάτρα και δεν συνάδει με την ένδοξη Ιστορία της.

Να είναι απολύτως βέβαιοι ότι όσο περισσότερες θα είναι οι αήθεις επιθέσεις που εξαπολύουν εναντίον μας, τόσο περισσότερο θα πλησιάζουμε στην επίτευξη του κοινού στόχου μας.

Επομένως, καλό θα είναι να συνεχίσουν έτσι, ώστε δια της πλαγίας και τεθλασμένης οδού να συνεισφέρουν και αυτοί άθελα τους στη δημιουργία μιας πόλης που θα χαίρονται και οι ίδιοι και που σήμερα την έχουν καταδικάσει σε μια  παρακμή, η οποία όμως δεν είναι και αναπόδραστη!

Ως εκ τούτου. πάμε όλες και όλοι μαζί για την Πάτρα που μπορούμε και αξίζουμε να έχουμε! Το αύριο δεν μπορεί να μας περιμένει άλλο!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις