Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΤΗΕ FAVOURITE» ΒΟΥS: ΤΖΟ ΑΛΓΟΥΙΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΟΥΛΤ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΑΝΘΙΜΟ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ ΚΑΙ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ

«ΤΗΕ FAVOURITE» ΒΟΥS: ΤΖΟ ΑΛΓΟΥΙΝ ΚΑΙ ΝΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ωραίοι και μοιραίοι (αλλά σε δεύτερους ρόλους)

Δυο πολύ γοητευτικοί νεαροί ηθοποιοί, εμφανίζονται «στη σκιά» της κεντρικής γυναικείας τριάδας της «Ευννοούμενης» του διεθνούς ελληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου: O 27χρονος λονδρέζος Τζο Αλγουιν, (κατάξανθος και γαλανομάτης με προσόντα μοντέλου, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε καμπάνια της Prada) και ο 29χρονος βραβευμένος άγγλος ηθοποιός Νίκολας Χουλτ, (γλυκός και καστανός με συμμετοχές στις υπερπαραγωγές «X-Men» και «Mad Max»). Ο πρώτος είναι επισήμως το boyfriend της διάσημης τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ και ο δεύτερος συνδεόταν ερωτικά με τη σταρ Τζένιφερ Λόρενς για πέντε χρόνια ως το 2017.

Εντελώς ανατρεπτικά και σαρδόνια για ταινία εποχής, ο Γιώργος Λάνθιμος εναποθέτει όλη τη δίψα για εξουσία, μηχανορραφία και σεξ στις Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις, Εμμα Στόουν παρουσιάζοντας τους άνδρες της υπόθεσης υπερβολικά στυλιζαρισμένους και παρφουμαρισμένους σαν καρικατούρες, να λειτουργούν ως πιόνια των γυναικών.Μάλιστα οι περούκες, τα φανταχτερά ρούχα και το βαρύ τους μακιγιάζ στη βασιλική αυλή συμβολίζει φαιδρότητα και υποκρισία.

Ο Αλγουιν ως κούκλος ευγενής έλκεται από την αδίστακτα  φιλόδοξη υπηρέτρια Αμπιγκέιλ (Στόουν) ενώ ο Χουλτ υποδύεται έναν πολιτικό στο «στρατόπεδο» της λαίδης Σάρα (Βάις). Αυτό το διάστημα όλα τα κους κους αμερικάνικα και βρετανικά media παρακολουθούν με ενθουσιασμό το love story του Αλγουιν με την Τέιλορ Σουιφτ το οποίο κρατάει δυόμισι χρόνια. Ο Χουλτ που στο ντεμπούτο του θεωρήθηκε ένας χλιαρός διάδοχος του Χιου Γκραντ λόγω της φυσιογνωμίας του, «ανέβηκε» πολύ όταν τον διάλεξε ο Tom Ford να παίξει στην ταινία του «A single man» πλάι στον Κόλιν Φερθ κερδίζοντας υποψηφιότητα Bafta. Πρώην μπασκετμπολίστας, είναι λάτρης της Φόρμουλα 1 και στηρίζει πολλές φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Οι δυο ανερχόμενοι σταρ δίνουν στα κορίτσια ακόμα ένα λόγο να σπεύσουν αν δουν την «Ευννούμενη» έστω κι αν ο δυναμισμός των παρασκηνίων και της κρεβατοκάμαρας είναι για το Λάνθιμο ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View