Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άνοιξε πριν λίγο πάλι η γραμμή Ρίου - Αντιρρίου

Άνοιξε πριν λίγο πάλι η γραμμή Ρίου - Αντιρρίου

Παρέμεινε κλειστή για 5 ώρες

Στις 19.30 το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2019 άνοιξε και πάλι η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου που λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν τόσο στον Πατραικό όσο και στον Κορινθιακό κόλπο, είχε κλείσει από τις 14.30 το μεσημέρι.

Όπως μας ενημέρωσαν από το Λιμεναρχείο Ρίου, τις μεσημεριανές ώρες η ένταση των Δυτικών ανέμων στον Πατραικό και τον Κορινθιακό κόλπο έφτασαν σε ένταση τα 7 με 8 μπωφόρ με συνέπεια να κοπεί η γραμμή και να διακοπούν τα δρομολόγια των φέρι μποτ από Ρίο για Αντίρριο και αντίστροφα. Όσο περνούσε η ώρα οι άνεμοι άρχισαν να κοπάζουν. Αρχικά η ένταση τους έπεσε στα 5-6 μπωφόρ και στη συνέχεια χαμηλότερα επιτρέποντας έτσι την επαναλειτουργία της γραμμής μετά τις 19.30 το απόγευμα.

Αναφορικά με την Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης" στο Ρίο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή το μεσημέρι λόγω των πολύ δυνατών ανέμων τέθηκε το θέμα απαγόρευσης διέλευσης των δίκυκλων για λόγους ασφαλείας, ωστόσο τελικά επετράπη κανονικά η διέλευση τους όπως και των υπολοίπων οχημάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις