Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μια οφειλόμενη απάντηση στη "Ωρα Πατρών"

Μια οφειλόμενη απάντηση στη "Ωρα Πατρών"

Του Χρήστου Πατούχα, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας

Χθες δώσαμε στην δημοσιότητα την θέση της Ανυπότακτης Πολιτείας για το θέμα του Φυσικού Αερίου, (Διαβάστε το στην σελίδα Ανυπότακτη Πολιτεία στο f/b ή στο site της παράταξης μας www.anypotaktoi.gr).

Η ανακοίνωση μας κατέληγε με την απαίτηση να δεσμευτούν όλοι ότι θα διεκδικήσουν την άμεση κατασκευή αγωγού έλευσης του Φυσικού Αερίου και δικτύου διανομής που θα εξασφαλίζει την πρόσβαση όλων των νοικοκυριών -καταναλωτών. Να αναφέρουμε, ότι και εξ αιτίας της παρέμβασης μας, διευκρινίστηκε απόλυτα, ότι οι πρόσφατες εξαγγελίες αφορούν την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης και μόνο. Όχι την κατασκευή δικτύου, όπως αφήνουν να πλανάται κυβερνητικοί και άλλοι παράγοντες. Με ορίζοντα αποπεράτωσης (των δεξαμενών) το τέλος του 2022. Αν όλα πάνε καλά. Εάν ενταχθεί στον σχεδιασμό η κατασκευή του Δικτύου, πάμε για μετά το 2030.

Αλήθεια πολύ απλή: Η προτεραιότητα είναι να τροφοδοτηθούν οι χονδρικοί καταναλωτές, και όχι τα νοικοκυριά.

Στην ανακοίνωση μας, έσπευσε εντός δύο ωρών, να απαντήσει η κυβερνητική παράταξη «Ώρα Πατρών», διά του, πολύ συμπαθούς , κ. Γιάννη Λάμπρου, στελέχους και της απελθούσας ΡΑΠ.

Τι ισχυρίζεται ο κ. Λάμπρου; Αφού κάνει μια ιστορική αναδρομή, με αρκετά ιστορικά λάθη, στην εξέλιξη της τεχνολογίας, μας αποδίδει με αρκετά απλοϊκό και απολίτικο τρόπο, ότι εμείς αντιστρατευόμαστε την τεχνολογική εξέλιξη και την ανάπτυξη. Ανόητο; Ή υποβολιμαίο επιχείρημα; Μάλλον το δεύτερο και για αυτό ισχύουν και τα δύο.

Στην παρέμβαση μας, ισχυριζόμαστε και το αποδείξαμε, ότι οι υπεύθυνοι της καταστροφής και όχι της ανάπτυξης, της οικονομικής χρεοκοπίας και αποδιάρθρωσης, είναι όσοι αντιστρατεύονται τα λαϊκά συμφέροντα, όσοι υποδούλωσαν την χώρα, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν κεντρικά και τοπικά, υποταγμένοι στα συμφέροντα των ξένων και των ολίγων.

Προέκυψε όμως από την απάντηση του κ. Λάμπρου και μία ομολογία:

Ότι η «Ώρα Πατρών», όπως και η ΡΑΠ μέχρι τώρα, δεν θα διεκδικήσουν τίποτα! Όλα, κατ’ αυτόν, να τα αναλάβει η Αυτοδιοίκηση. Τις Ενεργειακές, Αναπτυξιακές, μεταφορικές και άλλες υποδομές να τις αναλάβει ο Δήμος. Φαίνεται ότι ο κ. Ρώρος, μπορεί να φτιάξει και το Δίκτυο διανομής του Φυσικού Αερίου.

Το συμπέρασμα μας; Όποιος μια φορά υποταχθεί, θα συμπεριφέρεται πάντα σαν υποταγμένος!

Χρήστος Πατούχας

Επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας, Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις