Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ BOX-OFFICE TO ΦΙΛΜ "THE UPSIDE" ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΑΙΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ BOX-OFFICE ...

Είναι ριμέικ του Γαλλικού φιλμ "Άθικτοι" - Πρεμιέρα στην Ελλάδα 31/1

Στις 31 Ιανουαρίου 2019 θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Odeon η ταινία «The Upside - Η θετική Πλευρά της Ζωής» σε σκηνοθεσία Νιλ Μπέργκερ. Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Η ταινία βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες την περασμένη Παρασκευή 11/1/2019 και μάλιστα κατάφερε με εισπράξεις σχεδόν 20 εκατομμυρίων δολαρίων να έρθει 1η στο box office εκθρονίζοντας το άκρως επιτυχημένο "Aquaman".

Ένας δισεκατομμυριούχος που πάσχει από τετραπληγία προσλαμβάνει για βοηθό του έναν νεαρό μαύρο άνδρα, πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους. Το φιλμ είναι βασισμένο στην τεράστια Γαλλική κινηματογραφική επιτυχία «Άθικτοι – Intouchables» του 2011 σε σκηνοθεσία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς όπου είχαν παίξει  οι Φρανσουά Κλιζέ, Ομάρ Σι.

Στο «The Upside», μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, από τον σκηνοθέτη Νιλ Μπέργκερ παίζουν ο Μπράιαν Κράνστον, ο μαύρος κωμικός Κέβιν Χαρτ και η Νικόλ Κίντμαν που αυτές τις μέρες προβάλλεται και η ταινία «Destroyer» με την συγκλονιστική ερμηνεία της ως αστυνομική ντετέκτιβ – ερείπιο, ερμηνεία για την οποία προτάθηκε και για Χρυσή Σφαίρα.

Παίζουν ακόμα οι Τζουλιάνα Μάργκουλις, Άτζα Ναόμι.

Όπως σχολιάστηκε, η ταινία «The Upside» παρά τις σχετικά μέτριες έως κακές κριτικές και την αρνητική δημοσιότητα όπως το συμβάν με τον Κέβιν Χαρτ που δεν θα είναι τελικά ο παρουσιαστής της φετινής τελετής των Όσκαρ, τράβηξε το κοινό και πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των ταμείων στην Βόρειο Αμερική.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture