Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Χαρά Καρακάση μας συστήνεται!

Η Χαρά Καρακάση μας συστήνεται!

Το εντυπωσιακό κατάστημα της Ερμού

Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας, το κατάστημα της Χαράς Καρακάση, κατάφερε να ξεχωρίσει στην πατρινή αγορά με τη «διαφορετική» του, σοφιστικέ ταυτότητα και την μοντέρνα του οπτική. Προσηλωμένο στη νέα σχεδιαστική σκηνή της greek fashion προτείνει ρούχα για όλες τις ώρες σε περιορισμένα κομμάτια.

Όπως μάθαμε, όλα τα brands είναι σε αποκλειστικότητα, διαλεγμένα με μεγάλη προσοχή, ώστε να ανταποκρίνονται στη σύγχρονη γυναικεία καθημερινότητα. Στη Hara Karakasi Boutique το all day casual chic έχει την τιμητική του, ως «επένδυση», αφού σε δύσκολους οικονομικά καιρούς αξίζει να ξοδέψεις χρήματα για ρούχα που φοράς και ξαναφοράς, αξιοποιώντας τα εύκολα σε διάφορες περιστάσεις. Το μυστικό είναι απλά οι εναλλαγές σε συνδυασμούς και αξεσουάρ για να ντυθείς με το ίδιο, βασικό outfit σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι λιτές γραμμές και το ιδιαίτερο design μέσα από τα τελευταία trends είναι οι μεγάλες αγάπες της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. «Το σημαντικό για μια γυναίκα είναι να φοράει τα ρούχα και να μην τη φοράνε, να ξέρει να τα επιλέγει και να τα προσαρμόζει στο προσωπικό της ύφος» επισημαίνει. Για την περίοδο των  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η κ. Καρακάση μας συστήνει να στραφούμε στη δημοφιλή διεθνώς metallic trend, τολμώντας γκλίτερ, παγιέτες και λαμπερά υφάσματα ή να δοκιμάσουμε το ανδρόγυνο στυλ μέσα από κοστούμια. Επίσης ένα όμορφο φόρεμα μπορεί να μεταμορφωθεί αν το ταιριάξουμε αναπάντεχα με ένα πλεκτό ή ένα σακάκι.

Ερμου 8, τηλ :2614-015396

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά