Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΝΤΗΣ: ΦΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ "LESS IS MORE" ΓΟΥΡΙΑ- ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΜΕΝΤΗΣ: ΦΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΚΑΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νέα χρονιά στο... λαιμό μας

Συνδεδεμένο με τη σαγήνη του χρυσού εδώ και έναν αιώνα περίπου, το κοσμηματοπωλείο Μέντης αποτελεί ένα εμβληματικό status jewelry προορισμό μέσα στον παλμό του πιο πολυσύχναστου  πεζόδρομου της Πάτρας. Ανθούλα και Αμαλία Μέντη εκπροσωπούν την τρίτη γενιά του ονομαστού καταστήματος, που αυτές τις μέρες έχει φορέσει τα γιορτινά του και οι αστραφτερές βιτρίνες του μας γνέφουν με υπέροχα πρωτοχρονιάτικα γούρια.

 

Διατηρώντας την παράδοση στο ποιοτικό και ξεχωριστό κόσμημα, η επιχείρηση επενδύει σε κορυφαία διεθνή brands όπως Bulgari, Cartier, Longines, Tag Heuer, Vacheron Konstantin κ.α  αλλά και σε έλληνες designers με πορεία εκτός συνόρων όπως ο Giannis Sergakis. Eίδη δώρων και αξεσουάρ για το σπίτι διαλέγουμε από τις φημισμένες σειρές Montblanc και Liana Vourakis.

 

Τα φετινά Χριστούγεννα η πρόσοψη του κοσμηματοπωλείου έχει στολιστεί με γαλάζια πολικά αστέρια από εφημερίδα και φωτεινά στεφάνια. Τα τυχερά γούρια που προτείνονται είναι βασισμένα σε μια σύγχρονη, ευρηματική λιτότητα.

Μιλάμε κυρίως για μενταγιόν και βραχιόλια ελληνικής και  ιταλικής κατασκευής που «παίζουν» με τον αριθμό 9. Αναπάντεχα «παζλ», σειρές από φλουριά, αστραφτεροί κύκλοι, αστέρια και άλλα σχήματα έχουν κυρίως βάση το ασήμι σε black rhodium και pink gold. Moντέρνες μαυρισμένες αλυσίδες και μια αισθητική αφαιρετική και γεωμετρική, κάνουν αυτά τα γούρια- κοσμήματα ιδανικά αξεσουάρ για την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας. Θα συμπληρώσουν γοητευτικά και νεωτεριστικά το ντύσιμό σας όλες τις ώρες της ημέρας. Δείτε αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.

 

 

 

 

MENTHΣ Ρήγα Φεραίου 84, Πάτρα. Τηλ. 2610274872

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View