Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται ο Γιώργης Χριστοδούλου με τον "Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες"

Πάτρα: Έρχεται ο Γιώργης Χριστοδούλου με...

Στις Γραμμές ΤέΧνης στις 15/12 στις 21.30

Οι Γραμμές ΤέΧνης στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα στην Πάτρα θα φιλοξενήσουν για μια μόνο παράσταση, αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 21.30 τον ερμηνευτή Γιώργο Χριστοδούλου και την μουσική παράσταση «Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες».

Πρόκειται για μία δουλειά που ξετυλίγει στο πρώτο μέρος τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν όπως το «Ζητάτε να σας πω», τους έρωτες και τη ζωή του.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου.

"Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Δύο πράσινα μάτια" και τόσες άλλες ιστορίες…., κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία...!

Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιόν "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2016 και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

Συνοδεύει στο πιάνο και στο ακορντεόν ο εξαιρετικός μουσικός Χάρης Σταυρακάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture