Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 10 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 10 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα στο συγκροτημένο Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια υποθέσεις αλλά και συναισθήματα που πρέπει να βρουν διέξοδο και λύση.

ΚΡΙΟΣ
Με άγχος ξεκινάς αυτήν την εβδομάδα αφού νιώθεις να καταπιέζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή και είσαι έτοιμη να εκραγείς αλλά είναι προτιμότερο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις… Στα αισθηματικά σου όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με το πάθος να κυριαρχεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτη ετοιμάσου να συναντήσεις έναν φλογερό εραστή, έστω και αν δεν υπάρξει συνέχεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθεις πως κανείς δεν καταλαβαίνει τις ευαισθησίες σου και ψάχνεις τρόπο να ταρακουνήσεις το σύντροφό σου ώστε να δραστηριοποιηθεί. Καλύτερα είναι τα πράγματα για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου μιας και μέσα από κοινούς γνωστούς θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα πρόσωπο που σε υπονομεύει αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και γενικά δεν αγχώνεσαι εύκολα, σήμερα κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τα κεκτημένα σου ίσως σε κάνει να βγάλεις κάποια πικρία προς τους δικούς σου ανθρώπους, ενώ στα επαγγελματικά σου βγάζεις νύχια αν κάποιος αμφισβητήσει τις δυνατότητές σου! Τουλάχιστον έχουμε γιορτή στο ερωτικό κομμάτι που για σένα την αδέσμευτη έχει τη μορφή ενός προσώπου καταξιωμένου και ισχυρού, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση ετοιμάσου για μια έκρηξη συναισθημάτων από το ταίρι σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσωστρεφής εκ φύσεως, σήμερα δεν αφήνεις κανέναν να καταλάβει το πόσο προσπαθείς να είσαι τυπική στις υποχρεώσεις σου όταν το μόνο που θέλεις είναι να μη μιλάς σε άνθρωπο. Η μοναξιά και η απογοήτευση που νιώθεις μόνο με μια αγκαλιά από τον αγαπημένο σου διαλύονται για αυτό ζήτησέ το και άσε την γκρίνια! Μια γνωριμία που θα σε κάνει να ψαχτείς βαθιά μέσα σου είναι πολύ πιθανή για τις single Καρκινούλες.

 

ΛΕΩΝ
Καλύτερα να μη σκεφτεί κανείς να σου κάνει παρατήρηση σήμερα στη δουλειά σου γιατί ποιος είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άσε την ένταση να περάσει και μην δίνεις συνέχεια σε κάτι που αύριο δεν θα έχει καμία σημασία! Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα δείχνουν να έχουν κολλήσει κάπως, κυρίως για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, ενώ ηρεμία επικρατεί για σένα που έχεις ήδη βρει το σύντροφό σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβληματισμένη είσαι σήμερα γενικότερα με τη ζωή και τις αποφάσεις σου, αλλά είναι κάποια δεδομένα τα οποία ούτε μπορείς ούτε θέλεις να αλλάξεις  για αυτό μην τρώγεσαι άδικα… Αν είσαι σε σχέση δεν χρειάζεται να ξεσπάσεις τα νεύρα και την απογοήτευσή σου στο σύντροφό σου. Για σένα που ανήκεις στο team των αδεσμεύτων, κοίτα και λίγο γύρω σου γιατί μάλλον κλείνεις τα μάτια σου σε κάτι πραγματικά καλό!

 

ΖΥΓΟΣ
Προτιμάς να λύνεις τις διαφορές σου με ηρεμία και διπλωματία, αλλά σήμερα νιώθεις το ποτήρι να ξεχειλίζει με τις απαιτήσεις κάποιων στον επαγγελματικό σου χώρο και αυτό  μπορεί να σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές! Πρόσωπα της οικογένειάς σου μπορεί να κάνουν αρνητικά σχόλια για τον άνθρωπό σου σήμερα, ενώ αν είσαι αδέσμευτη θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που δεν θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σε κάνει σήμερα να αξιολογήσεις τη στάση σου απέναντι στο σύντροφο ή σε πρόσωπα αγαπημένα και πολύτιμα που όμως μερικές φορές πληγώνεις με τη συμπεριφορά σου και τώρα είναι η στιγμή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά και να υποσχεθείς πως από εδώ και πέρα αυτό θα αλλάξει. Αυτό το θέμα με τον τρόπο που εκφράζεσαι θα πρέπει να το προσέξεις και εσύ που ψάχνεις τον άντρα τον σωστό γιατί είναι ένα point είναι η αλήθεια…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα οικονομικά σου επικρατεί …μνημόνιο είναι η αλήθεια και σήμερα ίσως για πρώτη φορά καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις και οικονομίες για τις δύσκολες στιγμές αφού δυσκολεύεσαι να καλύψεις κάτι απρόοπτο που προκύπτει. Στην αισθηματική σου ζωή συμβαίνει το εξής λογικό για σένα: Θέλεις ο σύντροφός σου να έχει μάτια μόνο για εσένα κι εσύ να φλερτάρεις με το σύμπαν -αθώα πάντα. Μα γιατί εκνευρίζεται; Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου, ένα αγόρι κρέμεται από τα χείλη σου και περιμένει…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζορίζεσαι σήμερα για να καταφέρεις να συνδυάσεις δουλειά και υποχρεώσεις τη στιγμή που τα κέφια σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά στη δουλειά σου είσαι το ίδιο αφοσιωμένη όπως πάντα! Μια βόλτα με τον αγαπημένο σου στο τέλος της ημέρας σε αποφορτίζει και μια καλή ιδέα είναι να πάτε κάπου που να συνδυάζει τη διασκέδαση με χρήσιμες γνωριμίες. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου, ένας φίλος σου κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λειτουργείς κυρίως εγκεφαλικά και διαχειρίζεσαι τα προβλήματα με παροιμιώδη ψυχραιμία, αλλά σήμερα δεν είναι μια από αυτές τις μέρες αφού η ένταση που θα προκύψει στη δουλειά θα σε αγγίξει συναισθηματικά και ίσως βγάλεις την πικρία σου σε λάθος πρόσωπο. Η ημέρα δεν ευνοεί τις ερωτικές γνωριμίες αν είσαι αδέσμευτη, ενώ για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση ισχύει το από μακριά και αγαπημένοι…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκινάς την εβδομάδα με αναθεωρήσεις και προβληματισμούς τόσο για το πόσο έχεις πετύχει στα επαγγελματικά σου αυτά που σχεδίαζες στην αρχή της χρονιάς όσο και κατά πόσο οι φίλες σου είναι αντάξιες της δικής σου αφοσίωσης. Όπως και να τα μετρήσεις σήμερα θα αισθανθείς ζημιωμένη αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και τις επόμενες ημέρες θα το καταλάβεις… Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου για όλα αυτά που σε απασχολούν, ενώ αν ανήκεις στα αδέσμευτα κορίτσια του ζωδίου σου φρόντισε να είσαι ευγενής με κάποιον που θα σε προσεγγίσει ερωτικά.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being