Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Υπάρχει Ήλιος Σεβασμιώτατε;

Υπάρχει Ήλιος Σεβασμιώτατε;

Του Μιχάλη Στρατουδάκη


Μερικά δισεκατομμύρια έτη φωτός απέχουν από τον χώρον του Μητροπολίτου έως τον οίκον μου και άρτι  έφθασε το  έωλον εκστόμισμα ότι «Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες εκτός από την Γην. Ψέμματα σας λένε» είπε με έμφαση στο ακροατήριον του ποιμνίου του  Μητροπολίτης!

Η Εκκλησία διδάσκει την αλήθειαν. Και ομοία δράση είναι απολύτως αναληθής και δεν επιτρέπεται ούτε ως χάριν παιδιάς να εκστομίζεται. Άλλωστε οι διδαχές της Εκκλησίας είναι διάφορες από την προμνησθείσαν εκστόμηση.

«Εν αρχήν εποίησεν ο Θεός τον Ουρανόν και την Γην» αναφέρει η Γέννεσις. Άρα η Γη προήλθεν από κάτι έξωθεν αυτής. Ως εκ τούτου  κάτι υπάρχει πέραν της Γης,  Διαφορετικώς ούτε η ιδία θα υπήρχε εν ζωή. Και Ουρανός δεν είναι κάτι το αόρατον ή μη υπαρκτόν, αλλά είναι το σύνολον των πλανητών τους οποίους προστατεύει και οι οποίοι αριθμούνται σε δισεκατομμύρια μονάδες.

Το σύστημα το δικόν μας, ο Γαλαξίας μας, δηλαδή εδώ όπου υπάρχει ο Ουρανός μας, είναι ένα  από τα 100.000 όμοια πλανητικά συστήματα. Τα συστήματα αυτά έχουν δικόν τους ήλιον. Άρα ο ήλιος μας δεν είναι ο μοναδικός, αλλά υπάρχουν χιλιάδες όμοιοι. Και αυτοί είναι πλανήτες. Το πιστεύετε αυτό Μακαριώτετε; Φυσικά όχι. Και όσους το αναφέρουν ενδέχεται να τους αποκαλέσετε αθέους και να τους αφορίσετε αυθωρεί!

Τα περίφημα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα και κατά συνέπειαν στην Γην, είναι χρυσίζοντα ή πορτοκαλλόχροα και προξενούν εντύπωση. Το ηλιοβασίλεμα στον (ανύπαρκτον!) πλανήτην Άρην είναι γαλάζιον! Και αυτό το μάθαμεν πριν ολίγας ημέρας από φωτογραφίαν την οποίαν έστειλε μηχάνημα το οποίον τοποθέτησαν οι άνθρωποι εκεί!! Η φωτογραφία είναι αψευδής μάρτυς. Ή μήπως και αυτό είναι ψευδές;

Επίσης πριν απ΄ ολίγους μήνες έγινε γνωστόν, ότι ελήφθησαν στους δέκτες της ΝΑΣΑ (Τεράστιος οργανισμός που ερευνά τους «ανύπαρκτους»! πλανήτες) 24 μηνύματα προερχόμενα από πλανήτην ευρισκόμενον σε απόσταση 3.000.000 ετών φωτός!!! Αν δύνασθε να συνειδητοποιήσετε την απόσταση αυτήν τότε θα αναφωνήσετε, όπως ο   Δ. Αιγινήτης  «συνειδητοποίησα την απόσταση άρα υπάρχει θεός».

Είναι αυτονόητον ότι πάσα προσπάθεια για ανατροπήν της ανεκδιηγήτου  έως παιδαριώδους αναφοράς περί μη υπάρξεως πλανητών είναι ματαία! Αν όχι προσβλητική για τον επιχειρούντα την διόρθωση! Διόρθωση όμως πρέπει να γίνει από Άμβωνος, διότι θα υπάρξουν μέλη του ποιμνίου που ενδέχεται να το πιστέψουν. Θα διερωτηθούν πολλοί αν υπάρχει Σελήνη, εφ’ όσον όλοι γνωρίζουν ότι και αυτή και ο Ήλιος δύο ουράνια Σώματα στην καθημερινότητά μας, αμφισβητούνται ως ανύπαρκτα!! εφ΄όσον δεν υπάρχουν πλανήτες! Ποίον θα αμφισβητήσουν; Αυτά που βλέπουν τα μάτια τους ή τον άγιόν τους που είπε αντίθετα;

Και εγώ αυτήν την στιγμήν αναφωνώ από την στήλην ταύτην ότι δεν υπάρχουν άλλες Μητροπόλεις στην Ελλάδα εκτός από την Μητρόπολη Πατρών! Διαψεύστε με άγιε!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις