Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η DIANE VON FURSTENBERG ΚΑΙ ΤΟ «TREE OF LOVE» ΤΟΥ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟΥ CLARIDGES

Η DIANE VON FURSTENBERG ΚΑΙ ΤΟ «TREE OF ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mε «σινιέ» ασημένιες φυλλωσιές

«Αποκαλύφθηκε» το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridges, του εμβληματικού, κλασικού ξενοδοχείου στο Mayfair του Λονδίνου, το οποίο τα τελευταία χρόνια διακοσμούν διάσημοι σχεδιαστές. Αυτή τη φορά, με τη σφραγίδα της μεγάλης κυρίας της αμερικάνικης μόδας Diane Von Furstenberg παρουσιάστηκε ένα δέντρο μη παραδοσιακό: Τιτλοφορείται «Tree of Love», έχει ύψος έξι μέτρα και βασίζεται σε σχέδια αρχαίων πολιτισμών. Μας θυμίζει περισσότερο παραστάσεις ασιατικής κουλτούρας και «λούζεται» από μπλε και λευκό φως.

Τα στολίδια του είναι 8000 ιριδίζοντα, χειροποίητα φύλλα, συνδυασμένα με μπλε γυάλινες σφαίρες και 150 κρυστάλλινες καρδιές. Ανάμεσά τους και ασημένια ζωάκια, που εκπροσωπούν τη γνώση, την ειρήνη, τη δύναμη και την ομορφιά. Οι λέξεις αλήθεια, ελευθερία, σοφία εμφανίζονται επίσης στο project. Το δέντρο δημιουργεί υπέροχες αντανακλάσεις στη σάλα εισόδου και είναι πάνω σε βάθρο από καθρέφτη.

Η Diane Von Furstenberg μια μεγάλη φυσιογνωμία του fashion design με όνομα συνώνυμο του wrap dress που λάνσαρε το 1972, εκφράζει στο Claridges την αγάπη της για τον πολιτισμό και την αστρολογία. Όπως δήλωσε: «Το Claridges είναι το πιο αγαπημένο μου ξενοδοχείο στον κόσμο και το σπίτι μου στο Λονδίνο».

Θυμίζουμε πως πριν από εκείνη έχουν σχεδιάσει το γιορτινό δέντρο του Claridges οι John Galliano για τον οίκο Dior, Αlber Elbaz για το Lavin, Christopher Bailey για τη Burberry, Dolce e Gabbana και Karl Lagerfeld.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View