Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ COUTURE SHOW ΤΩΝ MI-RO ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ CELEBRITIES. YΠΕΡΟΧΕΣ ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΛΙΚΑ

ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ COUTURE SHOW ΤΩΝ MI-RO ΞΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Glamour και γεωμετρία

Οι Mi-Ro, το πιο αγαπημένο ντουέτο της ελληνικής μόδας σήμερα, «έκλεισαν» την αθηναική ΑXDW στο Ωδείο Αθηνών με ένα σόου διεθνών προδιαγραφών με κατακόκκινο φαντασμαγορικό σκηνικό. «Τhe couture way» ο τίτλος της συλλογής που διέθετε ρούχα με αδιαμφισβήτητο εκτόπισμα και διάκοσμο υψηλής ραπτικής δίχως να χάνονται οι σύγχρονες φόρμες. Ηταν η βραδιά με τους περισσότερους κομψούς celebrities front row.

Τάμτα, Δέσποινα Βανδή, Ελλη Κοκκίνου, Μαρία Κορινθίου, Κατερίνα Στικούδη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Λούκας Γιώρκας, Λάκης Γαβαλάς, Σίσυ Φειδά αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου ήταν εκεί. Πολλά φλας προσέλκυσαν και οι ωραίες Εβελίνα Παπαντωνίου και Τζίνα Αλιμόνου που εμφανίζονται σπανιότερα σε events.

Mια σιλουέτα σε επιμήκυνση, ντυμένη με ρευστότητα και πολυτελείς υφές προτείνουν οι σχεδιαστές για το φετινό χειμώνα και τη γιορτινή σαιζόν. Ένα κράμα ρομαντισμού και γεωμετρίας. Με χειροποίητα κεντήματα, απλικέ συνδυασμούς, λάμψεις της παγιέτας σε αντίθεση με το στιλπνό βελούδο και το μαλλί. Πρωταγωνιστούν κόκκινο, λευκό και μαύρο. Το μυστηριώδες μοβ. Η αστραφτερή λάβα των μεταλλικών αποχρώσεων. Η αύρα των φτερών που στροβιλίζεται γύρω από το γυναικείο σώμα…

Σε έναν χώρο πλημμυρισμένο από το κόκκινο χρώμα και μαγικά δέντρα, το δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου & Γιάννη Ράπτη καταχειροκροτήθηκαν από 500 περίπου άτομα. Και δικαιολογημένα εάν παρατηρήσετε την πασαρέλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View