Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

35 φιλοξενούμενοι του Σκαγιοπουλείου και γυναίκες από τον ξενώνα κακοποιημένων σε πρόγραμμα εργασιακής επανένταξης

35 φιλοξενούμενοι του Σκαγιοπουλείου και...

Ημερίδα στις 18:00 στην Αγορά Αργύρη

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Ίκελος», σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας δυτικής Ελλάδας (Σκαγιοπούλειο), διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: Παρουσίαση του Προγράμματος ΣΤΕΓΗ και ΕΡΓΑΣΙΑ «Πνοή Ζωής».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12 και Ζαίμη στην Πάτρα).

Σκοπός του προγράμματος είναι η κοινωνική και εργασιακή επανένταξη των ωφελουμένων του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος αρρένων και θηλέων.

Το πρόγραμμα αφορά 35 ωφελούμενους που διαβιούσαν μέχρι πρόσφατα σε ιδρύματα κλειστού τύπου (παίδων, χρονίων παθήσεων, φυλακές, κ.α.) και γυναίκες με τα παιδιά τους που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Είναι ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ενδιάμεση αρχή, το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το Σωματείο ΙΚΕΛΟΣ, έχει ήδη ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία, το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων», σε συνεργασία με τους δήμους Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, βρίσκοντας στέγη και εργασία σε 72 συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις